Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
У громаді на Волині з'явилась нова локація дитячої творчості та дозвілля (Фото)

Дорослі ділились думками та планами, діти співали пісні та читали вірші, виготовляли патріотичні сувеніри, гойдались на кімнатних гойдалках...

Фото: Фейсбук.

У громаді на Волині з'явилась нова локація дитячої творчості та дозвілля (Фото)

У шкільній бібліотеці Дубівської громади відбулась непересічна подія – офіційне відкриття нового дитячого інтеграційного простору – території відпочинку, дозвілля, спілкування дорослих та дітей, проведення різноманітних творчих, пізнавальних заходів, майстерок, розваг, руханок

Лише 4 місяці минуло з моменту, коли директорка бібліотеки Валентина Балецька розпочала роботу над проєктною заявкою щодо створення дитячого інтеграційного простору для більш тісної взаємодії усіх, хто знайшов прихисток від війни, на території Дубівської громади з місцевими жителями. А вже сьогодні завдяки пільним зусиллям Благодійного фонду «Рокада» Волинь, Дубівської сільської ради, публічно-шкільної бібліотеки та небайдужих жителів громади, за фінансової підтримки UNHCR Ukraine - Aгентства ООН у справах біженців в Україні – проєкт реалізовано. 

Про це повідомляють у Дубіській громаді.

Вартість проєкту понад 100 тис. гривень.

На ці кошти придбано оргтехніку, обладнання, меблі, дитячі ігри тощо, проведено ремонт приміщення бібліотеки.

Сьогодні бажаючих побачити нову локацію дитячої творчості та дозвілля було чимало: діти, юні читачі бібліотеки, їх батьки та рідні, представники місцевої влади, Благодійного фонду «Рокада» Волинь та UNHCR Ukraine Aгентства ООН у справах біженців в Україні – усіх гостинно і привітно зустрів дитячий простір. І всім тут було цікаво, і кожен знайшов собі справу до душі.

Доки дорослі ділились думками та планами щодо створення умов для безпечного і щасливого дитинства, реалізації наступних проєктів на теренах громади, діти співали пісні та читали вірші про війну, омріяну Перемогу, про рідну Україну, про віру у щасливе її майбутнє. А ще виготовляли власноруч патріотичні сувеніри, гойдались на кімнатних гойдалках, грали в настільні ігри, а опісля смакували солодощами.

Вдячністю були їхні щирі посмішки і позитивні емоції. Не дарма кажуть, коли хочеш зробити щось для майбутнього – зроби це для дітей! 

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: До Дня захисту дітей у Володимирі юні мешканці пільгових категорій отримали подарунки.

Реклама Google

Telegram Channel