Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
50 спортсменів та тренерів Ковеля отримуватимуть стипендію міського голови

Сьогодні спортсмени отримали сертифікати.

Фото Ковельська міська рада.

50 спортсменів та тренерів Ковеля отримуватимуть стипендію міського голови

50 кращих спортсменів, які досягли успіхів у міжнародних, всеукраїнських та обласних змаганнях, та їх наставники впродовж нинішнього року отримуватимуть щомісячні стипендії міського голови

Серед них — плавці, веслувальники, легкоатлети, шахісти, футболісти, волейболісти, каратисти, борці, настільні тенісисти та інваспортсмени.

Сьогодні міський голова Ігор Чайка, його заступниця Наталія Маленицька, заступник начальника управління культури, молоді, спорту та туризму Роман Лис вручили їм сертифікати.

 

 – Ви є прикладом для своїх молодших ровесників, які тільки думають зайнятись спортом. І саме ваші досягнення стануть метою, до якої прагнутимуть інші, – зазначив мер під час зустрічі. – Ми будемо продовжувати нашу традицію підтримувати ковельських спортсменів. Адже дуже важливо, аби ви не втрачали інтерес до того, чим займаєтесь і покращували власні результати. Ковель — спортивний. Дякую, що прославляєте рідне місто.

 

 Грошових винагород удостоєні 25 спортсменів з олімпійських та неолімпійських видів спорту, які включені до програми змагань Всесвітніх ігор, Всесвітніх ігор з єдиноборств та Всесвітньої шахової Олімпіади, 10 вихованців КДЮСШ ім. Євгена Кондратовича, 6 вихованців ДЮСШ №1 імені Петра Стуса; 2 вихованців «Ковельської міської федерації каное»; 4 спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату; 3 ветеранів спорту і працівники галузі фізичної культури та спорту, повідомили в міській раді.

 

  

Реклама Google

Telegram Channel