Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Спортивна гордість Волині: жіноча команда «Ладомир» у Вищій футбольній лізі посіла 6 місце

Вітаємо!

Фото ЖФК «Ладомир».

Спортивна гордість Волині: жіноча команда «Ладомир» у Вищій футбольній лізі посіла 6 місце

Завершився Чемпіонат України з футболу серед жіночих команд Вищої ліги сезону 2023/2024 років

Жіночий футбольний клуб «Ладомир» з міста Володимира зберіг місце у першій шістці серед 12 жіночих футбольних команд і довів свою спроможність конкурувати з лідерами жіночого футболу в Україні.

Про це інформують у клубі.

«Для наймолодшої команди чемпіонату шосте місце – це, безперечно, успіх, яким ми пишаємось. З кожним роком від гри до гри дівчата прибавляють у майстерності, загартовуються фізично і психологічно, демонструють волю до перемоги та командну згуртованість, набувають безцінний ігровий досвід.

Ми віримо у майбутнє Ладомира і дякуємо всім, хто з нами, хто підтримує команду у цей нелегкий час. Ми вдячні нашим мужнім воїнам, завдяки яким ми можемо грати і розвивати жіночий футбол.

Наш результат- це колективний успіх наших дівчат та їх капітана Вікторії Гірин, лідерські якості та вміння забивати голи були ключовими факторами нашого успіху у цьому сезоні, тренера команди Олега Бортніка, наших спонсорів, які демонструють не лише активну підтримку воїнів ЗСУ, але і знаходять можливість підтримувати жіночий футбол. Це приклад високої свідомості та соціальної відповідальності. Лише завдяки фінансовій підтримці ТзОВ «КРОНОСПАН», футбольного клубу «КАРПАТИ», сільськогосподарського підприємства ЄВГЕНА ШЕЛЕПІНИ, ТзОВ «КІОС», Володимирської міської ради, інформаційного партнера Твій Володимир, окремих підприємців міста Ладомир продовжує грати у футбол і зберігає свої позиції впродовж кількох останніх років.

Ладомир живе не лише сьогоденням, але і планами на майбутнє. Сьогодні ми молоді та недосвідчені, часто нам бракує майстерності, але у нас молоді перспективні гравчині, є прагнення до самовдосконалення, амбітний тренер, дівоча футбольна академія, що є запорукою нашого майбутнього. Поряд з цим ми розуміємо, що для стабільності команди необхідна фінансова стабільність, збільшення фінансового ресурсу через залучення нових спонсорів, ефективної трансферної політики, реклами. Над цим працює керівництво Ладомира.

Підтримка ладомирчанок – це інвестиції у майбутнє жіночого футболу.

Лише кілька прикладів: вісім гравчинь перебувають у складі збірних команд України у своїх вікових групах; Вікторія Гірин – гравчиня національної збірної України; дівчата-ладомирчанки другий рік поспіль представляють Україну на Кубку Світу з футболу серед школярів, зайнявши у поточному році 10 місце.

Сезон 2023/2024 став важливим етапом у розвитку нашої команди. Ми дякуємо нашим дівчатам за їхню наполегливу працю, відданість та неперевершений командний дух. Наші результати свідчать про великий потенціал та можливості для подальшого зростання. З таким духом та наполегливістю, ми маємо всі шанси на успіх у майбутньому. Дякуємо всім нашим уболівальникам та спонсорам за підтримку та віримо у ще яскравіші перемоги попереду!», - йдеться у повідомленні.

Реклама Google

Telegram Channel