Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
У Луцькому районі активна молодь презентувала свої проєкти

Так тримати!

Фото: facebook.com.

У Луцькому районі активна молодь презентувала свої проєкти

З метою забезпечення плідної співпраці між молоддю та органами місцевого самоврядування, з’ясування та вирішення ключових проблем, що хвилюють молодь, стимулювання молоді до активних дій та розвитку молодіжного руху в Торчинській громаді було оголошено Конкурс молодіжних проектів – 2024

До 27 травня молодь мала змогу подавати проектні заявки. А 31 травня молоді люди ділилися своїми ідеями та презентували напрацьовані плани майбутніх проектів.

Про це повідомляє Торчинська громада.

Кожен проект по-своєму цікавий та інноваційний. Учасники команд старалися передати мету і завдання проєкту, ділилися очікуваними результатами.

Яким молодіжним проектам буде надано фінансування – дізнаємося 7 червня!

Голова конкурсної комісії Віталій Франчук подякував конкурсантам за відкритість та щирість та побажав усім перемоги.

«Ви неймовірні! Творчі! Наполегливі! Ініціативні! Ідейні! Кожен з вас уже є переможцем, адже ви змогли власними проектами продемонструвати бачення молоді щодо подальшого розвитку громади! Дякуємо вам, що прагнете змінювати нашу громаду на краще, що не стоїте осторонь проблем, а намагається робити рішучі кроки, аби Торчинська громада стала комфортнішою для молоді! Разом ми сильніші)))» – наголосив він

Реалізація Конкурсу молодіжних проектів є можливою завдяки фінасовій підтримці Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) UNICEF Ukraine в рамках програми «Зміцнення спроможності молодих людей стати агентами змін через розвиток життєвих навичок підлітків та підтримку молодіжного активізму у 7-ми західних областях», що імплементується ІСАР Єднання.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel