Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Зарядні пристрої для мобільних гаджетів та інших електронних пристроїв

Реклама.

Фото: ugreen.mk.ua.

Зарядні пристрої для мобільних гаджетів та інших електронних пристроїв

Зарядні пристрої для мобільних гаджетів та інших електронних пристроїв призначені для відновлення заряду акумуляторів. Купити в Україні зарядний пристрій будь-якого типу пропонує магазин «Ugreen Україна». Ми пропонуємо якісно виготовлені, надійні зарядні пристрої різних типів та довжини (від 1,8 до 3 м і більше), від сумлінних виробників, таких як Acool, Awei, Baseus, CHOETECH, Essager, Fonken, Hoco, Remax, а також Ugreen та багато інші варті вашої уваги компанії.

Основні типи та функції зарядних пристроїв

Зарядні пристрої перетворюють електричну енергію, одержувану ними від розетки або іншого джерела електрики, струм і напруга, придатний для конкретного пристрою. У магазинах сьогодні до покупки представлені різні види зарядних пристроїв:

  1. Автомобільні зарядні пристрої — вони підключаються до автомобільного прикурювача та дозволяють заряджати різні мобільні пристрої в дорозі.
  2. Мережеві зарядні пристрої — такі пристрої підключаються до електричної мережі та забезпечують заряджання різних гаджетів через кабель.
  3. Бездротові зарядні пристрої — для передачі енергії без проводів вони використовують технологію індуктивної зарядки.
  4. Портативні зарядні пристрої (пауербанки) — оснащені вбудованими акумуляторами, які можна зарядити заздалегідь і використовувати для заряджання гаджетів на ходу, вони мають великий попит у населення нашої країни.

У магазині «Ugreen Україна» ви можете вибрати відповідний зарядний пристрій не тільки за типом, але й за іншими критеріями:

  • кількість та тип роз'ємів;
  • параметри потужності;
  • колірне рішення та дизайн;
  • швидкість заряджання (швидка зарядка/звичайна);
  • додаткові функції.

Властивості різних моделей зарядних пристроїв навіть в одного виробника можуть відрізнятися за різними параметрами та особливостями, такими як наявність захист від перегріву та перевантаження.

Вибір зарядного пристрою у магазині «Ugreen Україна»

При виборі зарядного пристрою для мобільних гаджетів та інших електронних пристроїв важливо враховувати декілька ключових факторів:

  1. Сумісність — переконайтеся, що вибраний зарядний пристрій оснащений кабелем з потрібними типами (USB-C, Micro-USB, Lightning тощо) роз'ємів. В іншому випадку, придбайте кабель окремо.
  2. Функціональність — підтримка технологій швидкого заряджання (Quick Charge, Power Delivery і т.д.) істотно прискорює процес заряджання.
  3. Розподіл потужності — якщо ви шукаєте зарядний пристрій з кількома портами, зверніть увагу, як розподіляється потужність між ними.
  4. Підтримка функції — деяким гаджетам, що підключаються, для оптимальної роботи потрібні зарядні пристрої зі специфічними характеристиками, наприклад, стандартами швидкої зарядки (Quick Charge, Power Delivery і т.д.).
  5. Якість та безпека — зарядний пристрій повинен бути виконаний із міцних матеріалів та мати захист від перегріву, перевантаження та короткого замикання.
  6. Кількість портів — Виберіть зарядний пристрій з необхідною кількістю портів, якщо ви плануєте заряджати кілька пристроїв одночасно.
  7. Потужність — це важливий параметр, перед вибором конкретної моделі необхідно розрахувати потужність зарядного пристрою у ватах (Ват = Вольт × Ампер), оскільки, чим вище потужність, тим швидше заряджання:
  • для смартфонів — 5–20 Вт;
  • для планшетів — 10–30 Вт;
  • для ноутбуків — 30–100 Вт (залежно від моделі).

     8.  Додаткові особливості — також важливо звертати увагу на розмір та портативність пристрою, наявність кабелів у комплекті та сертифікації продукту, бренд виробника:

На сайті нашого онлайн-магазину ви можете вибрати модель зарядного пристрою з потрібними вам характеристиками, а також отримати кваліфіковану допомогу при виборі даних виробів від наших кваліфікованих фахівців. Купити зарядний пристрій з доставленням у Києві, Одесі, Дніпрі та інших містах України пропонує магазин «Ugreen Україна».

Реклама Google

Telegram Channel