Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Волинські сім'ї стали переможцями на всеукраїнських спортивних змаганнях

Так тримати!

Фото: Фейсбук.

Волинські сім'ї стали переможцями на всеукраїнських спортивних змаганнях

У всеукраїнському фестивалі, який щороку традиційно проводить Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», найспортивнішими та найактивнішими визнали одразу дві родини з Луцька

На швидкість, силу, спритність, влучність, координацію і витривалість загалом змагалися 80 команд з усіх областей України.

Про це інформують у Волинській обласній раді. 

Учасники мали якнайшвидше і найвправніше здолати смугу перешкод, де належало зрушити за допомогою линви вантажівку, взяти висоту, щонайдалі закинути диск, зібрати кулі на воді, пройти перегони на візках і синхронно усією родиною якнайдовше виконати вправи зі скакалкою під назвою «хто не скаче, той - москаль».

За підсумками змагань з результатом 6,23 хв срібло здобула команда «Серце Волині» - сім’я Возняків.

«Маємо трьох діток та одного внука. Ми – не професійні спортсмени, а до фестивалю долучилися завдяки старшому сину Захару. У 2016 році здобули перше місце на всеукраїнських змаганнях «Тато мама і я - спортивна сімʼя». А коли підросла найменша донечка Христинка, з минулого року ми знову активні учасники цих сімейних перегонів», - розповідає тато Іван.

Бронзу ж вибороли «Волинські леви». Вадим, Юлія і Злата Демчуки – палкі поборники здорового та активного способу життя. Вперше участь у фестивалі сім’я взяла минулоріч і одразу здобули першість на міських та обласних змаганнях. «Цього року участь була під питанням, через серйозну травму нашого тата. Проте стимул і мотивація донечки не дозволили нам здатися. Ми знову перемогли на міському і обласному етапах і піднялися на третю сходинку на Всеукраїнському», - з гордістю оповіла мама Юлія.

Щиро вітаємо переможців!

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Ковелі відкрили унікальний простір для молоді та підприємців.

Реклама Google

Telegram Channel