Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Футбол: Україна встояла перед «німецьким танком»

Браво, Трубін!

Фото із сайту sport.ua.

Футбол: Україна встояла перед «німецьким танком»

Ми навіть гол на останніх хвилинах зустрічі забили, але суддя зафіксував офсайд в Артема Довбика

А «Левом матчу» в складі національної збірної України заслужено став наш голкіпер – воротар португальської «Бенфіки» 22-річний Анатолій Трубін, який зумів залишити свої ворота на замку. 

На його рахунку – аж  п'ять сейвів.

Німці постійно тиснули (70 хвилин із 90 володіли м’ячем), наші відбивались, терпіли... Хоча й провели кілька небезпечних контратак. 

Тож для нас ця нічия – «плюс», для німців, звісно, – «мінус»...

Футбол. Товариський матч. Німеччина – Україна – 0:0Стадіон: «Макс-Морлок-Арена» (Нюрнберг, Німеччина). Арбітр: Вальтер Альтманн (Австрія). 

Відеоогляд матчу – тут.

Україна: Трубін – Конопля (Тимчик, 80), Забарний, Сваток, Матвієнко, Зінченко – Степаненко (Бражко, 63), Шапаренко (Судаков, 63) – Циганков (Ярмоленко, 63), Мудрик (Зубков, 63) – Яремчук (Довбик, 76).

Запас: Бущан, Таловєров, Сидорчук, Маліновський, Довбик, Судаков, Бондар, Тимчик, Ванат, Михайліченко.

– Я задоволений результатом, але нам довелося багато оборонятися і було достатньо помилок в обороні. Ми ще не готові на 100 %. Але є час додати. Це був дуже важливий для нас спаринг. Німці суттєво додали, у порівнянні з нашою грою річної давності (тодія була нічия – 3:3. – Ред.) Думаю, Німеччина буде одним з фаворитів на Євро-2024... Тож це не була розминка, це була боротьба на кожному клаптику поля. Думаю, наші гравці передали дух нашої нації, – заявив після фінального свистка головний тренер збірної України Сергій Ребров.

Наступний товариський матч Україна проведе у п'ятницю, 7 червня, коли у Варшаві зустрічатиметься з командою Польщі.

Читайте також: На Волині у Камені-Каширському пройшла «гольова злива».

Реклама Google

Telegram Channel