Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
У Луцьку в «райському саду» вшанували пам'ять загиблих українських дітей

Пам'ятаємо!

Фото: facebook.com.

У Луцьку в «райському саду» вшанували пам'ять загиблих українських дітей

В пам’ять про голоси маленьких українців, які більше ніколи не задзвенять

Українські діти втратили радість дитинства, живуть у постійному страху. Сирени, звуки вибухів, бомбосховища – це сьогодення наших діток. Цей день є особливо скорботним для кожного українця. Тяжко висловити ту біль і невимовну тугу за загиблими дітками – жертвами війни, чиє життя забрала війна внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Про це пише Луцька районна державна адміністрація.

Сьогодні, в «райському саду» на території Кафедрального собору Святої Трійці, присутні представники духовенства, влади та громадськості вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання.

Кожен дзвіночок, що висить сьогодні на яблунях храмового саду символізує голоси вбитих маленьких українців, які навіть не встигли побачити що таке життя.

Починаючи з 2014 року, через військову агресію українські сім’ї та діти перебувають у постійній небезпеці, отримують травми, поранення i втрачають життя.

Відповідно до інформації з державного порталу «Діти війни», станом на 2 травня 2024 року внаслідок збройної агресії рф проти України Офісом Генерального прокурора зафіксовано 1311 випадків поранення та 545 фактів загибелі дітей. Проте такі дані не є остаточними, оскільки неможливо отримати достовірну інформацію через активні бойові дії i тимчасову окупацію частини території України.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Волинь у скорботі: у лікарні помер Герой Олександр Поліщук.

Реклама Google

Telegram Channel