Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Школярі Волині у творчих роботах зобразили роботу рятувальників

Понад 150 дитячих робіт різного виду представили для участі в обласному етапі конкурсу.

Фото: Фейсбук.

Школярі Волині у творчих роботах зобразили роботу рятувальників

У Луцьку в Центрі позашкільної освіти відбулося підбиття підсумків огляду робіт «Діти за безпечне майбутнє - 2024», який організовало управління освіти і науки спільної ДСНС в області

Загалом з районних етапів конкурсу на обласний відібрано понад 150 робіт різного виду, найбільшу кількість творів підготували діти Луцького району.

Про це інформує Головне управління ДСНС України у Волинській області.

У своїх витворах учасники зображали роботу рятувальників, їхні будні, правила безпеки життєдіяльності та порядок дій на випадок надзвичайних ситуацій.

Кожна робота зачаровує своїм змістом та проробленою працею дітей. Чимало робіт захопили присутніх, їм без вагань члени журі надали першість у номінаціях.

Зокрема, одноголосним рішенням журі першість в номінації «Макети» виборола робота «Героїчне сьогодення рятувальників» Василя Лукашука, в якій зображено роботу рятувальників з розбору завалів житлового будинку після ракетного обстрілу.

Також члени журі без вагань віддали першість роботі в номінації «Малюнок або плакат» картині у вигляді годинника Світлани Шлейнова та Злати Шахраюк, вихованок Нововолинського центру дитячої та юнацької творчості, де показана щоденна робота рятувальників 24/7.

Особливу увагу журі привернули роботи з бісеру Наталії Мельничук, учениці Угринівського ліцею Городищенської громади, яка в свої 11 років творить неперевершену красу і створила з бісеру символи ДСНС.

В склад журі взяли участь співробітники Головного управління ДСНС області, обласного управління освіти і науки, Центру позашкільної освіти, обласного Навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД.

 
 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині змагалися юні рибалки (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel