Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
На Волині побратими загиблого бійця зустріли під час виписки з пологового його дружину й новонародженого сина

Виписка Ольги Степашук із новонародженим сином. На фото – побратим полеглого (по центру) і старший син волинянки (ліворуч).

Фото – «Суспільне Луцьк».

На Волині побратими загиблого бійця зустріли під час виписки з пологового його дружину й новонародженого сина

Ця історія – до сліз

У Волинському перинатальному центрі 4 червня виписали дружину загиблого волинського воїна Володимира Степашука Ольгу разом із новонародженим сином.

Привітати їх приїхали побратими полеглого воїна, рідні та друзі родини.

Як розповіла «Суспільному Луцьк» породілля і дружина загиблого Ольга Степашук, 30-річний боєць полку спеціального призначення не встиг дізнатися, що вдруге стане татом.

«Мій чоловік не знав, що в нього буде другий хлопчик, на жаль. Він був у відпустці із 30-го серпня по 5-те вересня, а загинув 13 вересня 2023 року. Він не знав... Він хотів другого сина: як хотів, так і сталось», – зазначила волинянка.

Хлопчик народився з вагою 3 490 грамів та висотою 54 сантиметри. Малюк з'явився на світ 29 травня і разом із мамою декілька днів провів у лікарні, сказала завідувачка відділення неонатології обласного перинатального центру Тетяна Кощій.

Виписка Ольги Степашук із новонародженим сином. На фото — побратим полеглого (по центру) і старший син волинянки (ліворуч).
Виписка Ольги Степашук із новонародженим сином. На фото — побратим полеглого (по центру) і старший син волинянки (ліворуч). Фото – «Суспільне Луцьк».

 Ольга Степашук розповіла, що її чоловік пішов на війну у лютому 2023 року. До того служив у Маневицькому відділку поліції.

Реклама Google

«Мав посаду керівника сектору дізнання у званні капітана. Посмертно присвоєно звання майора. Він став інспектором полку «Сафарі», яка входить в об'єднану штурмову бригаду «Лють», – зазначила жінка.

На новонародженого братика вдома чекає старший син Олег, якому 8 років. Під час других пологів, сказала Ольга Степашук, з нею була сестра загиблого чоловіка Анна.

«Я була дуже близька зі своїм братом і коли я дізналась про вагітність Олі, я не могла бути осторонь. Він був світла людина дуже! Щирий, відкритий, позитивний. В нього абсолютно не було ніяких проблем, він всім завжди допомагав», – розповіла сестра загиблого воїна.

Виписка дружини полеглого воїна Ольги Степашук із новонародженим сином. Фото – «Суспільне Луцьк».
Виписка дружини полеглого воїна Ольги Степашук із новонародженим сином. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Спогадами про загиблого поділилась і колега Володимира Степашука поліцейська Іванна Хомич. З її слів, воїн був людиною із великої букви, і в лавах поліції його не вистачає.

«Він був моїм начальником і зараз я на цій посаді завдяки йому, мені його дуже не вистачає, ми з ним поспілкувались 24\7. Він як ішов на війну, обіцяв, що зранку має бути. «Привіт, а ввечері – добраніч!». І я знала, що все добре», — сказала жінка.

Володимир Степашук готував себе до служби поліції ще зі шкільних років, розповіла матір воїна Марія Степашук. Зі слів жінки, син був хорошим другом, класним татом, люблячим чоловіком і сином.

«Він був неперевершений. Якщо він сказав: «Мама, я повинен там бути, якщо не я, тоді хто піде. Якщо я не піду, вони прийдуть сюди, а я не хочу, щоб вони сюди прийшли». Мій син був дуже порядний, був людиною слова», – розповіла волинянка.

Мама полеглого воїна Володимира Степашука додала, що імені для внука поки не обрали.

Читайте також: Незагойна рана Волині: «Наш тато застрелить путіна – і ми будемо жити, як колись».

Telegram Channel