Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Кому – кохання, а кому –  зітхання подарує літо-2024?

Нехай Вам пощастить!

Фото із сайту wona.com.ua.

Кому – кохання, а кому – зітхання подарує літо-2024?

Романтичний гороскоп для всіх знаків зодіаку

Овен (21 березня – 20 квітня)

 

Цього літа у вашому житті відбудуться значні зміни, особливо у стосунках. Самотнім представникам цього знаку варто зосередитися на взаємодії з самими собою. А тим, які перебувають у стосунках, важливо підтримувати баланс між особистою свободою і зобов’язаннями перед партнером. 

Телець (21 квітня – 20 травня)

 

Венера входить у Діву 4 серпня, освіжаючи ваше любовне життя. Це літо буде сповнене романтичних можливостей, але ваші рішення будуть все ж таки засновані на логіці. Не забувайте проявляти свої почуття, навіть якщо ви звикли до стриманості. Це літо – час для щирих проявів кохання.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

 

 У цей період у вас будуть  легкі та ненав’язливі романтичні пригоди. Ймовірно, ви зустрінете свою половинку серед друзів або знайомих, які поділяють ваші погляди. Ваш розум та вільний дух будуть приваблювати людей навколо. Якщо одру-
жені, то зустрінете сімейну пару, з якою дружитимете до старості.  

Рак (22 червня – 22 липня)

 

Повний Місяць у знаку Козерога вплине на ваші стосунки з партнером  22 червня та 21 липня. Ці дати знаменують періоди глибокої близькості та стабільності між вами.  Тож нинішнє літо не буде наповнене пристрасними викидами адреналіну в любовній сфері. Зате осінь  компенсує все.

Лев (23 липня – 22 серпня)

 

11 липня романтична Венера увійде у ваш знак і залишатиметься там до 4 серпня. В цей період ваше любовне життя досягне піку. Закоханість не може бути непомітною: ваші емоційні, майже неконтрольовані кроки приведуть вас до романтичних спогадів, які залишаться на все життя.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

 

Закоханість буде тим глибшою, чим більше ви пізнаєте думки іншої людини. Але намагайтеся не надто інтелектуалізувати свої емоції. Не варто відкидати почуття, щоб контролювати все навколо. Дозвольте стосункам розвиватися природним чином – і знайдете щиру любов.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

 

Не витрачайте свій час на те, щоб взаємодіяти з людьми, які вас обмежують. Романи повинні давати сили, енергію та звільняти від буденності. Доля допоможе вам зустрітися з особливою людиною. Занурюйтеся у романтичні події, які змінять ваше життя назавжди.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

 

Ви отримаєте шанс виправити минулі невдачі та відновити романтичний зв’язок зі своїм колишнім партнером. Також, можливо, почнете стосунки з кимось, хто дуже сильно відрізняється від ваших звичних вподобань: подивіться на людину під іншим кутом, ламайте застарілі шаблони!

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

 

Юпітер у Близнюках заряджає ваш сектор романтичних стосунків успіхом. Заплануйте захопливу подорож разом із партнером. Дослідження нових місць  обов’язково пожвавить ваше любовне життя. Вирушайте на незвідану територію. Життя надто коротке, щоб обмежувати себе.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

 

Це літо готує вас до зрілих, серйозних стосунків на роки. Час дорослішати! Маєте багато чого переосмислити. Втрачене кохання з минулого може знову постукати у ваші двері. Чи впускаєте ви його чи ні, пам’ятайте, що найважливіші стосунки, які у вас є, – це відносини із самим собою.

Водолій (21 січня – 22 лютого)

 

Те, що ви шукаєте, шукає вас також. Закоханість буде взаємною, романтичні стосунки розвиватимуться, а в повітрі відчуватиметься легкість. Завдяки цьому та особливій людині, яка буде поруч, ваша внутрішня дитина знову почуватиметься добре та безтурботно. Це  літо – літо вашого кохання.

Риби (20 лютого – 20 березня)

 

Починаючи з 29 червня, Сатурн буде ретроградним у вашому знаку. Це змусить вас ставитися до любові більш усвідомлено. Вам не потрібні швидкоплинні зв’язки. Перегляньте минулі моделі стосунків та позбудьтеся застарілих звичок і уявлень про любов, бо втрачаєте людей, які вас кохають.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Один брат відомої співачки – монах, інший – воїн.

Реклама Google

Telegram Channel