Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
У Камені-Каширському пройшла «гольова злива»

У 7-му турі на нас чекає битва за «срібло»: ФЦ «Ковель» – ЛСТМ № 536 (Луцьк).

Фото із сайту ffv.org.ua.

У Камені-Каширському пройшла «гольова злива»

Аж 8 голів побачили уболівальники на стадіоні цього поліського міста

Щоправда, 7 із них довелося витягувати із сітки своїх воріт господарям поля... Тобто, «Славія» (Боратин) каменя на камені не залишила від камінь-каширської оборони і позбулася неприємного титулу аутсайдера.

Попри сподівання на велику битву, лідер першості – ФК «Тростянець» – без проблем подолав любомльський «Рубіж», відвантаживши господарям 4 «сухі» голи.

А ось ФК «Володимир» не був таким гостинним – і вколотив аж 5 голів ківерцівському НФК «Локомотив».

Як ми і прогнозували, нововолинським «шахтарям» не вдалося «взяти» Луцьк, точніше його передмістя – село Княгининок. На стадіоні «ЛСТМ-АРЕНА» місцевий ЛСТМ №536 (Луцьк) – чемпіон області попереднього розіграшу – переміг з рахунком 3:1. Один із голів у ворота гостей забив і граючий тренер «будівельників» Тарас Кабанов, якого ми знаємо за виступами на зламі 1990-х і 2000-х за львівські «Карпати» (був найкращим бомбардиром команди в сезоні 2002/03). Грав і за «Волинь», і за «Металург» Запоріжжя, і за «Олександрію», і за ФК «Львів», і за тернопільську «Ниву»... Навіть провів 1 матч за збірну України. Ця перемога вивела ЛСТМ №536 на 2-е місце в чемпіонаті.

У 7-му турі на нас чекає битва за «срібло»:  ФЦ «Ковель» – ЛСТМ № 536 (Луцьк). 

Чемпіонат Волині. Результати 6 туру: ЛСТМ № 536 (Луцьк) – «Шахтар» (Нововолинськ) – 3:1, ФК «Володимир» – НФК «Локомотив» (Ківерці) – 5:0, ФК «Рубіж» (Любомль) – ФК «Тростянець» (Тростянець) – 0:4,  
ФК «Камінь-Каширський» – «Славія» (Боратин) – 1:7.

У 7 турі на вихідних зустрічаються: ФК «Тростянець» – ФК «Володимир», «Славія» – ФК «Рубіж», ФЦ «Ковель» – ЛСТМ № 536 (Луцьк), «Шахтар» ФК «Камінь-Каширський».

Петро ПАС.

Реклама Google

Telegram Channel