Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Трагедія у Нововолинську: приревнувала – і кілька разів вдарила ножем сплячу жінку

У суді обвинувачена сказала: схопила, що було під рукою, і давай бити обох.

Фото із сайту gorod.cn.ua.

Трагедія у Нововолинську: приревнувала – і кілька разів вдарила ножем сплячу жінку

У Нововолинську судили жительку Львівщини, яка напала на іншу, бо приревнувала до неї чоловіка

Інцидент стався вночі 31 листопада 2021 року у дачному масиві «Прикордонник» у Нововолинську.

Уродженка Сокальського району Галина Ц. у дачному будинку через ревнощі не менше десяти разів вдарила тупим предметом сплячу жінку. Потому схопила ніж – і кілька разів встромила у спину та стегно постраждалої.

У суді жителька Львівщини розповіла, що напередодні ввечері до неї зателефонувала сестра чоловіка та повідомила, що її благовірний перебуває з іншою жінкою у дачному будинку біля Нововолинська. На підтвердження своїх слів вона надіслала невістці фотографію.

Новина її ошелешила, бо вони з чоловіком виховують двоє дітей, і на той момент вона була вагітна. 

Запідозривши чоловіка у зраді, Галина Ц. хутко зібралась та вирушила у вказане місце. Жінка зізналася, що новина її ошелешила, бо вони з чоловіком виховують двох дітей, і на той момент вона була вагітна.

Приїхавши серед ночі на місце, зі слів обвинуваченої, вона побачила у будинку на ліжку сплячого чоловіка, а біля нього – голу жінку. Тож схопила, що було під рукою, і давай бити обох. Потому забрала у чоловіка мобільний, ключі від авто і поїхала додому. Також зазначила, що після того інциденту втратила дитину, щиро розкаюється у вчиненому та просить вибачення у постраждалої.

Натомість постраждала категорично заперечила будь-які інтимні стосунки з чоловіком Галини Ц. Під час судового засідання розповіла, що на дачі, крім них, було ще знайоме подружжя. А чоловік залишися на ніч, бо під час вечері вони вживали спиртне. Подружжя пішло спати на другий поверх, а вони, коли вже геть стемніло, лягли на окремих ліжках на першому.

Волинянка додала, що прокинулася від удару в голову, після чого незнайомка спричинила їй ще кілька тілесних ушкоджень. Також наголосила, що тривалий час лікувалася, зазнала психологічної травми і досі боїться за своє життя.

Призначаючи покарання, суддя врахував, що жителька Львівщини скоїла злочин у стані вагітності, є волонтеркою, має на утриманні двох малолітніх дітей.

Відтак призначив Галині Ц. п’ять років позбавлення волі, але замінив покарання на два роки іспитового строку. Крім того, вона має сплатити постраждалій 36 тисяч майнової та моральної шкоди.

Олена БІДЗЮРА, volynnews.com.

Реклама Google

Telegram Channel