Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Оксану Білозір отруїли «Новачком»?!?

«Я була частково паралізована».

Фотоколаж із сайту informator.ua.

Оксану Білозір отруїли «Новачком»?!?

 Українська співачка зробила гучну заяву

Народна артистка України Оксана Білозір вперше заявила про те, що була отруєна «Новачком» у 2005 році, коли очолювала Міністерство культури України.

«Мене отруїли, і я рік лежала в «Феофанії», чудом я вижила. Фактично зараз ми це розуміємо», – розповіла нині 66-літня співачка.

Білозір додала, що її рятував кріохірург Микола Корпан, який також лікував експрезидента Віктора Ющенка. «Я була паралізована частково, повністю було деформоване в мене обличчя. Одним словом, була дуже важка ситуація, але Бог милосердний, мав на мене плани», – зазначила вона.

Її врятував кріохірург Микола Корпан, який також лікував експрезидента Віктора Ющенка. 

Співачка підкреслила, що тепер розуміє, що була отруєна саме «Новачком», оскільки вже є більше інформації про цю отруту. «У мене була відкрита кримінальна справа, і все-таки я – державний службовець першого рівня, справа держави дуже серйозно розібратися. Але я попросила СБУ, щоби закрили цю справу, тому що знала: не зможу себе захистити, мені потрібно було вижити, жити, працювати далі», – наголосила Білозір. 

На переконання народної артистки, отруєння було пов’язано з її перебуванням на посаді Міністра культури України.

До речі

За часів перебування на посаді міністра Оксана Білозір намагалася звільнити тодішнього генерального директора, художнього керівника Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки Михайла

Резніковича. Зокрема, у квітні 2005 року його звільнили з посади «за грубе порушення порядку здачі в оренду нерухомості, закріпленої за театром».

Як відомо, після повномасштабного вторгнення Герой України Михайло Резнікович виїхав до росії та перейшов на бік путіна.

Василина СМЕТАНА.

Читайте також: «Відома кінокомпанія знімає фільм про «волинську Амазонію».

Реклама Google
 

Telegram Channel