Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
На Волині коваль вимагав, щоб дитина  за 72 гривні показала... статеві органи

Замість трьох років умовно – педофіла засадили на стільки ж за ґрати.

Фотоколаж із сайту rbc.ua.

На Волині коваль вимагав, щоб дитина за 72 гривні показала... статеві органи

Волинський апеляційний суд виніс вирок Михайлу Можару за розбещення неповнолітніх і зберігання дитячої порнографії. У лютому минулого року чоловіку призначили три роки іспитового строку, втім справу скерували до апеляційного суду, який посилив покарання до трьох років ув’язнення

Як йдеться у вироку від 28 травня, у травні 2022 року Михайло Можар підійшов до малолітньої дівчинки й почав цілувати її у щоку, обіймав за талію, погладжував ноги вище колін, торкався та обмацував її груди, а на прохання це припинити – не реагував. Згодом обвинувачений попросив потерпілу за гроші показати сідниці та груди, на що та відмовила. Зрештою, дівчинка вирвалася й втекла додому. 

Втім, 6 жовтня 2022 року волинянин скоїв злочин щодо ще однієї дитини. Чоловік зайшов у будинок, де перебувала лише малолітня дівчинка, наказав їй сісти на ліжко та вимагав, щоб вона за 72 гривні показала статеві органи, інформує zaxid.net.

«При цьому, він поклав долоні рук їй на коліна та намагався розвести ноги, на що малолітня відмовила, почала плакати та вибігла з помешкання. Так, обвинувачений вчинив щодо малолітньої розпусні дії сексуального характеру», – йдеться у судовій справі.

У помешканні обвинуваченого правоохоронці виявили на його комп’ютері файли з дитячою порнографією.

Правоохоронці провели обшук у помешканні  Можара, де виявили на його комп’ютері файли з дитячою порнографією.

Михайло Можар свою вину визнав і розкаявся. Відомо, що він одружений, працює ковалем в одному з місцевих ТзОВ, раніше судимий не був.

Суддя Олег Клок визнав волинянина винним за ч. 2 ст. 156 ККУ (розбещення неповнолітніх, вчинене щодо малолітньої особи) та за 1 ст. 301–1 ККУ (зберігання дитячої порнографії без мети збуту чи розповсюдження) й призначив три роки позбавлення волі без права обіймати посади на той самий строк, що пов’язані з навчальною та/чи виховною діяльністю осіб віком до 18 років.

Дарина ШЕВЧУК.

Читайте також: У Польщі знайшли тіло загиблого українця.

Реклама Google

Telegram Channel