Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
На Волині вітають зі знаковим ювілеєм багаторічного лідера престижного коледжу

Волинь-нова

На Волині вітають зі знаковим ювілеєм багаторічного лідера престижного коледжу

Жителі багатьох регонів України, друзі, воїни з передової й волонтери з-за кордону бажають усіх гараздів із нагоди 60-річчя директорові Горохівського фахового коледжу ЛНУП Олегові Жельчику

«Дорогий ювіляре! Ми шануємо та поважаємо Вас як талановитого керівника, який передусім цінує людську гідність, чесну працю, високий професіоналізм та любов до рідної землі; знаємо Вас як справжнього патріота, для якого незаперечною цінністю є українська вільна і соборна держава, пісня, мова, культура та історія; цінуємо Вас як відповідального лідера, який створив у нашому колективі сприятливі умови для розвитку та процвітання фахової освіти. Дякуємо за щоденну самовіддану турботу про майбутнє нашого навчального закладу і кожного з нас. Віримо, що наш спільний шлях буде довгим, успішним та щасливим.

Зичимо Вам міцного здоров’я та невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів і задумів, миру, добра, любові, життєвих сил та наснаги й надалі плідно працювати для нових звершень, які наближатимуть нашу Перемогу! Нехай Господь дарує Вам многії та благії літа!» - написали на сторінці у Facebook коледжу педагогічний колектив, працівники та студентство.

Шановний Олеже Миколайовичу! Друзі з газети «Волинь» адресують Вам найгарніші вітання зі знаковою датою!  Вдячні Вам, чоловікові слова і діла, інтелігентові, волонтерові, патріоту  за повагу до журналістської праці, за жертовність заради Перемоги, професійну невтомність, доброзичливу вдачу й щирість та порядність повсякчас. Нехай у многолітті буде щасливою в мирі Ваша сім'я, родина і наша Україна. З роси і води Вам, ювіляре!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

А в дарунок прийміть від нас пісню.

 

 Читайте також: «Учні-робототехніки з Луцька представлятимуть Україну на Олімпіаді геніїв у США».

Реклама Google

Telegram Channel