Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
На Волинській митниці затримали партію брендового товару

Митники склали протокол.

Фото: facebook.com.

На Волинській митниці затримали партію брендового товару

Волинські митники на посту «Устилуг» зупинили громадянина у його протиправному намірі ввезти комерційні партії брендового товару без належної сплати податків

З багажника чоловіка було вилучено 43 кг нового взуття та одягу Nike, 70 кг автошин Michelin. Їхню вартість додатково встановить товарознавча експертиза.

Про це інформує Волинська митниця.

Відповідно до ч. 2 статті 471 Митного кодексу недекларування товарів громадянами тягне за собою накладення штрафу в розмірі 30 відсотків їх вартості. Митники склали протокол та розпочали провадження в адміністративній справі.

За умови сплати штрафу до державного бюджету в повному обсязі, у порушника ще буде можливість поміщення свого краму в режим імпорту з обов'язковим дотриманням заходів тарифного та нетарифного регулювання, в тому числі сплатою належних митних платежів.

Туристам нагадують, що у супроводжуваному водієм багажі без сплати митних платежів можна ввозити для особистого користування на особу не більше 50 кг товару вартістю не більше еквіваленту 500 Євро (крім підакцизних товарів).

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також:  Чоловік через Волинську митницю незаконно віз старовинні французькі книги.                          

Реклама Google

Telegram Channel