Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
«Погорів» через секс:  Суд присяжних у США визнав Трампа винним

«Ми справді гарно проводили разом час», – стверджує Стормі Деніелс.

Фотоколаж із сайту ukrreporter.com.ua.

«Погорів» через секс: Суд присяжних у США визнав Трампа винним

Він став першим президентом в історії США, якому після перебування на посаді висунули звинувачення у кримінальній справі. На жаль, навіть якщо політика запроторять за ґрати, це не завадить знову посісти головну посаду в країні

Готовий керувати Америкою навіть із тюремної камери

Суд присяжних визнав експрезидента США Дональда Трампа винним по усіх 34 звинуваченнях. Йому винесуть вирок 11 липня. Експрезидент США назвав судовий процес проти нього «ганьбою» та «сфальсифікованим процесом». Також він заявив, що є невинним. 

Як відомо, Дональду Трампу висунуто 34 кримінальні звинувачення у фальсифікації документації щодо виплати 130 тисяч доларів, яку він зробив у 2016 році зірці порнофільмів Стормі Деніелс за мовчання про роман.

Трамп також є фігурантом справ про зрив виборів у штаті Джорджія, зберігання секретних документів у його резиденції та штурмі Капітолія.

Попри кримінальні справи, Трамп бере участь у президентських виборах 2024 року. До того ж, цей пройдисвіт користується чималою популярністю, і після визнання його винним зумів зібрати ще більше грошей на свою передвиборчу кампанію. Словом, готовий керувати Америкою навіть із тюремної камери.

Дива та й годі: ми дивувались, що «незрілі» українці залюбки обирають собі зеків у президенти. А тут світоч демократії – Сполучені Штати – наступає на ті ж самі граблі!    

Як Дональд і Стормі опинилися в одному ліжку

У 2006 році в штаті Невада на озері Тахо відбувався гольф-турнір для знаменитостей American Century. Одним із запрошених був Дональд Трамп.

«Він все дивився і дивився на мене, і скінчилося все тим, що ми разом дійшли до однієї й тієї ж лунки», – розповіла актриса. Після цього Трамп прийшов до компанії Wicked Pictures, яка знімає фільми для дорослих і де вона працювала, виписав чек кіношникам, а у самої Стормі Деніелс попросив номер телефону. Тоді ж вони зробили це фото.

«Потім він запитав мене, чи не хочу я повечеряти разом сьогодні ввечері. Я сказала: «Так, звичайно!» – розповіла актриса. За її словами, це сталося через чотири місяці після того, як його дружина Меланія Трамп народила майбутньому президенту сина Беррона.

Ввечері вона приїхала в готель, де зупинився мільярдер, там її зустрів його охоронець на ім’я Кіт і провів у номер. Там на неї чекав Трамп, сидів на дивані в піжамі і дивився телевізор. У ресторан вони так і не пішли – повечеряли  прямо у кімнаті.
В якийсь момент Стормі вийшла до ванної кімнати.

Ми дивувались, що «незрілі» українці залюбки обирають собі зеків у президенти. А тут світоч демократії – Сполучені Штати – наступає на т жі самі граблі!    

«Коли я вийшла звідти, він сидів на ліжку і весь такий: «Іди сюди». А я така: «Ну ось, приїхали». І ми стали цілуватися»…

…Коли все закінчилося, деякий час актриса провела разом із мільярдером.

«Він весь час говорив: «Я тобі подзвоню, я тобі подзвоню. Я маю побачити тебе ще раз. Ти неймовірна. Тебе треба покликати на шоу «Учень» (популярне реаліті-шоу, яке належить Трампу і де він був співведучим). Звичайно, порноактриса на ньому так і не з’явилася.

Враження від Трампа у ліжку 38-літня зірка кіно для дорослих передала так: «Нічого неймовірного. Це було саме те, чого ви очікуєте від людини його віку» (на той час Трампу було  60 років).

Актриса додала, що секс був незахищений. Насамкінець того вечора він попросив підписати копію її останньої порно комедії «Три бажання».

Відносини між порноактрисою і мільярдером тривали майже рік. Вона пригадує, що він часто казав їй, що вона схожа на його дочку Іванку. Їхні відносини вона резюмувала так: «Незалежно від того, подобається він вам чи ні, треба визнати, що він – досить захоплююча людина. Ми справді гарно проводили разом час».

Це не перший скандал із жінками, в який потрапляє Трамп. Напередодні президентських виборів 2016 року преса писала, що його люди заплатили $150 тисяч за мовчання моделі Playboy Карен Макдугал. Ще одна порнозірка Джесіка Дрейк за певну суму підписала угоду, яка взагалі забороняє їй згадувати ім’я президента. Загалом у сексуальних домаганнях Дональда Трампа публічно звинуватили 14 жінок.

Читайте також: «Roshen визнали найвідомішим українським брендом у світі».

Реклама Google
 

Telegram Channel