Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
«Король опинився в пеклі. Був розчавлений та знищений…»

56-річний Феліпе та 51-літня Летісія одкровень її «екскоханця» не коментують.

Фото із сайту gettyіmages.com.

«Король опинився в пеклі. Був розчавлений та знищений…»

Неофіційний біограф розказав, як Його Величність Феліпе VI сприйняв зраду дружини Летісії

Торішня скандальна новина про адюльтер іспанської королеви Летісії насправді не стала новиною для Феліпе VI. Король був у курсі того, що дружина його зраджує, і це знання його знищувало.

Принаймні, так заявляє у своїй новій скандальній книзі журналіст Хайме Пеньяфьєль. Його потенційний бестселер, який вийшов днями, має назву «Мовчання Летісії».

Як стверджує автор у Daily Mail, роман Летісії не міг бути таємним, позаяк за дружиною на той момент принца-спадкоємця повсюди слідувала охорона. Зокрема не могла бути винятком і її поїздка до Нью-Йорка в 2011-му році з ймовірним коханцем Хайме дель Бурго (колишнім чоловіком сестри Летісії).

«Того дня її супроводжували її вірні охоронці, які, без жодних сумнівів, доповіли би в Міністерство внутрішніх справ або в (палац) Сарсуела», – запевняє Пеньяфьєль.

Зі слів журналіста, Феліпе опинився в «пеклі», був «розчавлений та знищений», коли дізнався про невірність Летісії.

Коханець наголосив: «Я визнаю лише одного Короля – на Небі, і його ім’я Ісус Назаретянин. Він мене судитиме».

Її Величність журналіст Хайме Пеньяфьєль описує як людину «холодну, емоційно незрілу та пасивно-агресивну». Остання її якість, яку вона проявляла зокрема по відношенню до Феліпе, буцімто стала причиною того, що невістку зненавиділи як матір короля, королева Софія, так і його сестри – Елена з Крістіною.

Реклама Google

Автор пише, що Феліпе та Летісія, які жодного разу не коментували скандал та докладають усіх зусиль для збереження королівської гідності, наразі живуть окремими життями. Зрештою, передрікає він, королівське подружжя послідує прикладу батьків короля, Хуана Карлоса та Софії.

Як відомо, колишній монарх – Хуан Карлос, в якого, подейкують, було близько 5 тисяч коханок, після корупційного скандалу декілька років тому оселився в Абу-Дабі з однією з них. Матір чинного короля залишилася в Іспанії…

Нагадаємо, про свій роман із Летісією Хайме дель Бурго повідав саме Хайме Пеньяфьєлю. Відповідна книжка «Летісія і я» вийшла наприкінці 2023-го року, спричинивши ефект вибуху бомби в іспанських та світових ЗМІ. До слова, після цього газета El Mundo, чиїм колумністом упродовж близько 20 років був Пеньяфьєль, припинила співпрацю з журналістом. Та він, як бачимо, не надто засмутився і просто засів за нову книжку про королівське подружжя.

До того ж Хайме дель Бурго ділився пікантними подробицями про свої буцімто стосунки з королевою і в соцмережі. Зокрема він заявляв, що Летісія планувала розлучитися з Феліпе та завести з ним дитину.

І при цьому коханець наголосив: «Я визнаю лише одного Короля – на Небі, і його ім’я Ісус Назаретянин. Він мене судитиме».

Марта САЛО.

Читайте також: Оце любов: українка заплатила півмільйона гривень за посилку від іноземного коханця.

Telegram Channel