Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
На Волині – аварійне відключення електрики

Спрогнозувати тривалість відключення неможливо.

Волинь-нова

На Волині – аварійне відключення електрики

«Волиньобленерго» отримало термінове розпорядження НЕК «Укренерго» на застосування графіків аварійного відключення (ГАВ) у Волинській області 6 червня о 19:16 (3 черги)

Протягом 15 хв після отримання команди регіонального диспетчера НЕК «Укренерго» «Волиньобленерго» змушене вводити у дію ГАВ і для підприємств, і для населення негайно та без попередження.

Спрогнозувати тривалість відключення неможливо. ГАВ тривають до наступного розпорядження на увімкнення від диспетчера «Укренерго».

Відключення почергово вводяться по всій області.

Кожна черга ГАВ – це перелік ліній електропередач, що мають бути негайно відключені відповідно до того, скільки навантаження потрібно зняти згідно із розпорядженням НЕК «Укренерго». ГАВ – це не конкретні адреси споживачів та терміни відключення.

У режимі реального часу відслідкувати причину, час початку і закінчення перерви у електропостачанні за певною адресою ви можете на офіційному веб-сайті Товариства у розділі Головна сторінка/Перерви у електропостачанні/Актуальна інформація про час початку та закінчення перерви електропостачання.

Енергетики змушені застосовувати ГАВ у разі несподіваного виникнення аварійного дефіциту потужності в енергосистемі і коли частота електричного струму впала нижче як 49,6 Гц, інформують в Волиньобленерго.

Реклама Google

Telegram Channel