Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
У Горохівський фаховий коледж завітали гості з району (Фото)

Разом до Перемоги!

Фото: Facebook.

У Горохівський фаховий коледж завітали гості з району (Фото)

5 червня 2024 року Горохівський фаховий коледж ЛНУП мав честь прийняти гостей – голову Луцької районної ради Тетяну Павлову-Багрійчук та депутатів районної ради Ларису Понєдєльник, Аллу Сафонік, Олександра Шабалу, Нелю Шумчук

Директор коледжу Олег Жельчик радо зустрів делегацію та ознайомив гостей з багатою історією та сучасними здобутками навчального закладу. 

Про це розповідають на сторінці у Facebook коледжу.

«Він розповів про основні напрямки роботи коледжу, спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців для агропромислового комплексу Волинської області. За час свого існування, яке сягає більше 65 років, коледж випустив понад 22 тисячі фахівців, які успішно працюють в різних галузях агросектору. Це агрономи, фахівці з виробництва та переробки продукції тваринництва, бухгалтери, спеціалісти з фінансів, банківської справи та страхування, підприємництва і торгівлі.

Під час візиту гості мали можливість поспілкуватися з представниками волонтерських центрів коледжу «Твори добро» і «В єдності сила». Ці центри з перших днів повномасштабного вторгнення Росії в Україну активно допомагають ЗСУ, постійно продаючи на місцевому ринку власноруч виготовлену кондитерську продукцію та сувенірні вироби. Дякуємо представникам районної ради, які також долучилися до волонтерської діяльності, придбавши сувенірів на 1100 грн.

Також цього дня відбулося приємне й урочисте подія – з нагоди ювілейного дня народження директор коледжу Олег Жельчик, окрім щирих вітань, отримав Подяки від Голови Луцької районної ради та Волинського національного університету імені Лесі Українки.

Візит делегації Луцької районної ради став свідченням плідної співпраці коледжу з районною владою та його важливої ролі у підготовці кваліфікованих кадрів для агропромислового комплексу регіону», - йдеться у повідомленні.

 

 

 

 

 

 Читайте також: «На Волині вітають зі знаковим ювілеєм багаторічного лідера престижного коледжу».

 
 

Реклама Google
 

Telegram Channel