Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У Луцьку для малих школяриків провів урок з англійської американський волонтер Білл

Американцю Біллу дуже подобаються українці своєю добротою та гостинністю й колоритними традиціями.

Фото: Фейсбук.

У Луцьку для малих школяриків провів урок з англійської американський волонтер Білл

У Волинській обласній бібліотеці для юнацтва першокласники та другокласники Луцької гімназії №12 зустрілися з американцем

Діти його називали просто Білл. Адже він добрий до них. І все в житті робить, аби допомагати дітям.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці Волинської обласної бібліотеки для юнацтва.

Білл волонтерить. Проводить безплатні уроки англійської. Навідується і до малечі у дитячих будинках. Об’їздив півсвіту. Побував у різних країнах. Зізнався, що найкраще йому саме в Україні. Бо ж дуже подобаються українці своєю добротою та гостинністю й колоритними традиціями.

У нашій бібліотеці Білл читав дітям історію англійською про маленьке слоненятко «Елмера», який відрізнявся від інших. Тому, що був єдиний кольоровий. Елмер дуже засмучувався, що не такий, як усі. Та марно. Його приймали, яким є. Тож завершення розповіді з хепіендом. Ця історія дуже пізнавальна. Навчає не соромитися своєї інакшості.

Читаючи, пригадали кольори англійського. Вивчили слова, яких до того не знали. Наші школярі дуже кмітливі. Та й швидко схоплюють нову інформацію. Потім намалювали кожен свого Елмера. У когось він був сірий, а хтось зафарбував слоненя яскравими кольорами.

Пізніше пограли у гру «What am i?», що у перекладі «Що я?». Кожному на голову почепили карточки з зображенням: предмета, їжі чи тварини. Так, щоб діти не бачили й здогадувались, яка картинка у них. Англійською ставили запитання, аби дізнатися більше, що зображено на малюнку.

Познайомила з неймовірним американцем школярів та передала ігри для заходу керівниця англомовної студії «Джонік» - Євгенія Нашутинська (Evgenija Nashutynskaja). Женя дуже любить дітей. На жаль, на цю зустріч не змогла прийти. Та наступного разу пообіцяла приєднатися. Дякуємо за можливість пограти у цікаві ігри англійською!

Отож до наступних зустрічей. Граючись англійську вчити легко, а читати захопливо!

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel