Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Відома українська кінокомпанія знімала фільм на території нацпарку Волині

Нагадати велич і красу наших земель – це основні завдання команди.

Фото: Фейсбук.

Відома українська кінокомпанія знімала фільм на території нацпарку Волині

Відомий мандрівник, письменник, бізнесмен Артемій Сурін разом з командою кінокомпанії «Прайм Сторі Пікчерс» цього тижня відвідали національний парк «Прип'ять-Стохід»

Мандруючи водним маршрутом із озера Люб’язь по річці Прип’ять, знімали прекрасні ландшафти Поліської Амазонії для документального фільму «Велике коло. Україна».

Про це розповідають на фейсбук-сторінці Національного природного парку «Прип’ять-Стохід».

Цей фільм – багатосерійна кінорозповідь про те, як живуть українські регіони під час війни, пояснив його продюсер Олександр Максимчук.

Найбільше цікавили команду туристичні об’єкти Парку.

Особливу увагу звернули на село Сваловичі, його історію, стиль життя та збереженні ремесла, що відомі в нашому регіоні. Природа заплав річок, лісів, та боліт зачарувала операторів пташинним світом, рослинністю та збереженим станом.

Задокументувати важливий етап становлення нації та допомогти українцям подолати складний період життя. Показати приклади людей, які здійснили свою мрію і досягли успіху незважаючи на війну. Познайомити глядачів із прикладами того, як деякі українці змогли свій відчай перетворити на рушійну силу. Нагадати велич і красу наших земель – це основні завдання команди.

З нетерпінням чекаємо виходу повнометражного сюжету про нашу мальовничу Волинь, заповідні території національного парку, автентичне життя села Свалович та про гармонійне життя поліщуків на кордоні із білорусією.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel