Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Який прогноз на матч Польща – Україна поставив легендарний тренер «Волині»

«Левандовськи вже давно не той. Його у Ла Лізі перевершив наш Артем Довбик».

Фото із сайту Youtube.com.

Який прогноз на матч Польща – Україна поставив легендарний тренер «Волині»

Вже сьогодні о 21:45 дві збірні зійдуться в очному протистоянні у Варшаві

Відомий український тренер Віталій Кварцяний (на фото) дав прогноз на сьогоднішній товариський матч збірної України проти національної команди Польщі.

– Скільки я не дивився ігри Польщі, то у них вічно є проблеми в обороні. Багато сумбуру в захисних діях. Ніби і персонально їхні оборонці по гравцям діють добре, але постійно якийсь у них гармидер: рикошети, зрізки, м’яч вибивають аби куди. І от цим і мають скористатися наші гравці. Знаєте, чомусь думаю, що навіть граючи вдома, Польща може діяти другим номером, попри божевільний тиск від їхніх фанів, – заявив у коментарі sport.ua Віталій Кварцяний.

– Між тим, Польща майже стала другим домом і для нашої збірної, яка два матчі відбору грала у Вроцлаві.

– Так-то воно так, але ж гратимемо у Варшаві, на «Народовому» трибуни якого, певен, будуть повними, всі фани будуть у червоно-білих кольорах і гнатимуть свою команду вперед. Тиск буде серйозний. Буде чимало і наших, може, й українці трошки покричать.

Реклама Google

– Прогноз на гру від Віталія Кварцяного.

– Думаю, буде нічия, але не безгольова. Скоріш за все, 1:1.

Статистика зустрічей

Між собою команди зіграли дев'ять матчів. Серед цих поєдинків було багато, що врізалися в пам'ять – тут і сумнозвісні 1:3 з дублем «білого орла» Олісадебе, і 3:1 у відборі на ЧС-2014, коли в нашу збірну ніхто не вірив після демаршу Блохіна і призначення Фоменка (в поляків у складі тоді було відоме дортмундське тріо Піщек- Блащиковськи-Левандовськи), і 0:1 на Євро-2016... Всього в наших суперників чотири перемоги, а в українців – три, різниця м'ячів – 11:9 не на нашу користь.

Читайте також: Гравець збірної України пообіцяв поголосити налисо, якщо ми виграємо Євро-2024.

Telegram Channel