Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
У Луцьку рятувальники показали, на що здатні

Волинь-нова

У Луцьку рятувальники показали, на що здатні

Волинські рятувальники здали заліки зі службової підготовки за 2023-2024 навчальний рік

На спортивно-оздоровчому комплексі Головного управління ДСНС України у області рятувальники здали заліки зі службової підготовки за 2023-2024 навчальний рік.

Спочатку надзвичайники пройшли теоретичне тестування на знання нормативно-правових документів оперативно-рятувальної служби та дій під час ліквідації надзвичайних ситуацій і гасіння пожеж, що вивчалися протягом року, інформує Головне управління ДСНС України у Волинській області.

 

 На другому етапі всі учасники здавали навчальні вправи із спеціальної та фізичної підготовки ( підйом по встановленій висувній драбині у вікно третього поверху) та загальної фізичної підготовки (підтягування на перекладині та біг на 100 м та 1000 м).

За підсумками здачі заліків особовий склад показав хорошу теоретичну й фізичну підготовку.

 

 

  На завершення здачі заліків співробітники Головного управління провели нараду з начальниками караулів підпорядкованих підрозділів щодо організації газодимозахисної служби в караулах. Обговорено проблемні питання, які виникають під час внесення даних щодо обладнання ГДЗС в Систему управління силами та засобами цивільного захисту.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel