Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Відома кінокомпанія знімає фільм про «волинську Амазонію»

Знімальною групою керує ведучий Артемій Сурін.

Фото Національний парк Прип'ять-Стохід.

Відома кінокомпанія знімає фільм про «волинську Амазонію»

Мандрівник, письменник, бізнесмен Артемій Сурін (Artemy Surin) разом з командою кінокомпанії «Прайм Сторі Пікчерс» цього тижня відвідали природний національнйи парк «Прип’ять-Стохід»

Мандруючи водним маршрутом із озера Люб’язь по річці Прип’ять, знімали прекрасні ландшафти Поліської Амазонії для документального фільму «Велике коло. Україна». Цей фільм – багатосерійна кінорозповідь про те, як живуть українські регіони під час війни, пояснив його продюсер Олександр Максимчук.

Найбільше цікавили команду туристичні об’єкти Парку.

Особливу увагу звернули на село Сваловичі, його історію, стиль життя та збереженні ремесла, що відомі в нашому регіоні. Природа заплав річок, лісів, та боліт зачарувала операторів пташинним світом, рослинністю та збереженим станом.

 

 Задокументувати важливий етап становлення нації та допомогти українцям подолати складний період життя. Показати приклади людей, які здійснили свою мрію і досягли успіху незважаючи на війну. Познайомити глядачів із прикладами того, як деякі українці змогли свій відчай перетворити на рушійну силу. Нагадати велич і красу наших земель – це основні завдання команди.

Отож разом з вами чекаємо виходу повнометражного сюжету про нашу мальовничу Волинь, заповідні території національного парку, автентичне життя села Свалович та про гармонійне життя поліщуків на кордоні із білорусією.

З командою Artemy Surin працювали Юрій Корх, Віта Андрусик, Володимир Труш та Василь Павлюковець.

Україна єднає серця! Дякуємо ЗСУ за можливість жити і творити на розвиток нашої Держави, зазначили в НПП «Прип’ять-Стохід».

 

 

Реклама Google

Telegram Channel