Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
На Волині змагалися кращі шашкісти

Так тримати!

Фото: facebook.com.

На Волині змагалися кращі шашкісти

Чемпіонат України з шашок-100 (класична гра, RAPID) серед осіб з порушеннями слуху проходив з 28 травня по 08 червня 2024 року у мальовничому селі Світязь Волинської області

Серед учасників –  представники Львівської, Вінницької, Дніпропетровської, Полтавської, Рівненської, Тернопільської, Черкаської та Волинської областей.

Про це повідомляє Центр з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт». 

Волинську область на цих змаганнях представляли талановиті спортсмени: Олена Зануда, Олександр Охотський, Максим Олійник та Михайло Бережний.

Т.в.о начальника Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт», депутат обласної ради Віктор Галан-Влащук наголосив, що шашки в Україні постійно розвиваються:

«На сьогодні ми бачимо, що у нас з'явилися нові фаворити, які впевнено обігрують більш досвідчених спортсменів – це говорить про те, що шашки в нас в Україні розвивають. Хочу насамперед за це подякувати National Sports Committee for the Disabled of Ukraine, Paralympic Committee в особі Валерія Михайловича Сушкевича та Українському центру «Інваспорт» в особі Оксани Анатоліївни Скугаревої, адже вони приділяють багато уваги розвитку спорту осіб з інвалідністю».

Директор Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю Андрій Рожок (Andrij Rozhok ) також висловив свою подяку за всебічну підтримку спорту та привітав учасників з гарними результатами.

До слова, волиняни Олена Зануда та Олександр Охотський за результатами виступів стали двократними чемпіонами України з шашок-100 у класичній та у швидкій грі.

Цей чемпіонат став ще одним кроком назустріч розвитку спорту серед осіб з порушеннями слуху, продемонструвавши високий рівень майстерності та жагу до перемоги учасників. Нехай ваші навички вдосконалюються, а майстерність стає щораз кращою!

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Луцьку для малих школяриків провів урок з англійської американський волонтер Білл.

Реклама Google

Telegram Channel