Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
На Волині перевернувся автомобіль із молодими людьми: є потерпілі

Водій, керуючи автомобілем «Lada Granta», не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керування й з’їхав з проїжджої частини, внаслідок чого легковик перевернувся.

Фото із сайту npu.gov.ua.

На Волині перевернувся автомобіль із молодими людьми: є потерпілі

Дорожньо-транспортна пригода сталася при в’їзді в село Сільце Луцького району

За попередньою інформацією, житель села Печихвости, керуючи автомобілем «Lada Granta», не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керування й з’їхав з проїжджої частини, внаслідок чого легковик перевернувся.

Травми різного ступеня тяжкості отримали всі, хто був у салоні автівки: 21-річний водій був госпіталізований у реанімаційне відділення Волинської обласної клінічної лікарні, 15-літня дівчина з села Стрільче перебуває з множинними переломами в травматологічному відділенні КП «Горохівська багатопрофільна лікарня», її 22-річний односельчанин отримав забійні рани й лікується в цьому ж відділенні, 16-літня юнка з села Журавники відбулася забоєм  і не була госпіталізована.

Деталі цієї аварії з’ясують працівники відділення поліції №2 (м. Горохів) Луцького районного управління поліції ГУНП України у Волинській області. Вирішується питання про внесення відомостей про цю подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 КК України. Правоохоронці закликають усіх дотримуватися правил дорожнього руху – гаранту здоров’я та життя водіїв і пасажирів.

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.

Читайте також: На Волині злодій украв крутий велосипед.

Реклама Google

Telegram Channel