Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Міський голова Володимира привітав сина загиблого Героя з 12-річчям

Єдине найбільше бажання, яке загадав на свій день народження іменинник – це якомога швидша Перемога України!

Фото: facebook.com.

Міський голова Володимира привітав сина загиблого Героя з 12-річчям

Міський голова Ігор Пальонка привітав з днем народження сина полеглого Героя Андрія Сапіги – Микиту, якому 8 червня виповнилося 12 років

Вітання іменник приймав у кабінеті міського голови, який побажав Микиті гарних літніх канікул, вірних друзів, здійснення усіх мрій та щасливого дитинства під мирним небом України.

Про це повідомляє Володимирська міська рада.

Цього року Микита закінчив 6-й клас міської гімназії №7. Хлопець захоплюється риболовлею, любов до якої прищепив йому батько, спортом та робототехнікою. Нещодавно посів ІІІ місце в обласних змаганнях з робототехніки ROBO-SLALOM VOLYN 2024 у категорії «Слалом».

Каже, що в майбутньому, як і батько, планує одягти військову форму. А єдине найбільше бажання, яке загадав на свій день народження – це якомога швидша Перемога України.

Микита – наймолодший з трьох дітей солдата Андрія Сапіги, якому тепер навіки 40 років. У перші дні повномасштабного вторгнення він вирушив до військкомату, не чекаючи на повістку, адже вважав захист рідної землі та своєї родини громадянським та чоловічим обов’язком. На жаль, 20 вересня 2022 року з Харківщини, де воїн виконував бойове завдання, надійшла страшна звістка про його загибель. Поховали Андрія Сапігу у його рідному селі Житані Володимирського району.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Працюючим пенсіонерам-волинянам підвищено пенсії.

Реклама Google

Telegram Channel