Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
На Волині державі повернуть водосховище вартістю 192 мільйони гривень

Рішення суду набрало законної сили.

Фото ілюстративне / facebook.com.

На Волині державі повернуть водосховище вартістю 192 мільйони гривень

Прокурори Ковельської окружної прокуратури відстояли у судах всіх інстанцій свою позицію щодо звільнення та повернення суб'єктом господарювання державі земельної ділянки водного фонду з розташованим на ній водосховищем загальнодержавного значення

Нагадаємо, прокурори звернулися до суду, з'ясувавши, що господарське товариство незаконно, за відсутності належних правовстановлюючих документів – договорів оренди земельної ділянки водного фонду та водного об’єкта, договорів про спільну діяльність, на здійснення біологічної меліорації тощо –  використовує  Кричевичівське водосховище площею 51 га та вартістю 192 мільйони гривень у Ковельському районі.

При цьому підприємство ще і розмістило на гідротехнічних спорудах понад півсотні тимчасових споруд без будь-якого погодження та дозволу та пропонує споживачам платні послуги.

Господарський суд Волинської області задоволив позов прокуратури частково – зобов'язавши суб'єкт господарювання повернути державі земельну ділянку із водосховищем.

Прокурори ж у судах апеляційної та касаційної інстанції наполягали і на знесенні тимчасових споруд.

Днями Північно-західний апеляційний господарський суд поставив крапку у цій справі – зобов'язавши господарське товариство не лиш повернути ділянку, а і звільнити її від незаконно встановлених споруд.

Рішення суду набрало законної сили.

Пресслужба обласної прокуратури

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel