Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Волинський ліцей здобув перемогу на Всеукраїнському проєкті «Грай за рівність»

Так тримати!

Фото: facebook.com.

Волинський ліцей здобув перемогу на Всеукраїнському проєкті «Грай за рівність»

Володимирський ліцей імені Олександра Цинкаловського став одним із переможців Всеукраїнського проєкту «Грай за рівність», організаторами якого є Klitschko Foundation та партнери UEFA Foundation for Children

На участь у проєкті, що має на меті створити рівні умови у спорті для хлопців та дівчат, було надіслано 881 анкету з закладів загальної середньої освіти України. 150 кращих шкіл, які реалізували проєкт у школі, отримали спортивний інвентар.

Про це повідомляє Володимирська міська рада.

Переможцями стали 20 шкіл, серед яких – один з Волині – Володимирський ліцей імені Олександра Цинкаловського.

«З 3 по 8 червня команда дівчат на чолі з вчителем фізичної культури Інною Шевчук побували на базі Академії футболу ФК «Рух», де проходила інноваційна спортивна та освітня програма для переможців проєкту. Загалом участь у таборі брали 100 дівчат та 20 вчителів з 20-ти областей України.

Шість насичених та неймовірних днів промайнули як одна мить. Учасники освоїли нові види спорту, отримали цікаві знання та знайшли нових друзів. Кожен день був сповнений веселощів, позитивних емоцій та нових можливостей.

Дякуємо усім, хто підтримував учасників на цьому шляху: фонду, організаторам, дирекції та вчителям, учням та батькам!» – йдеться в дописі.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У громаді на Волині 80 школярів отримали грошові винагороди.

Реклама Google

Telegram Channel