Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Чорна звістка прийшла на Волинь: на передовій загинуло троє наших земляків

Світла пам'ять.

Фото ілюстративне.

Чорна звістка прийшла на Волинь: на передовій загинуло троє наших земляків

Тепер їм потрібна лише наша молитва

10 червня в громадах області повідомили, що у боях з російськими військами загинули ще троє бійців з Волині: Дмитро Прощерук, Юрій Житченко і Віктор Ляшук. 

Про це повідомляє Суспільне Луцьк.

Дмитро Прощерук

21 травня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Роботине Запорізької області, в результаті удару дрона загинув солдат Нацгвардії Дмитро Прощерук.

 

 За даними Рожищенської міської ради, полеглому військовослужбовцю було 22 роки. В громаді оголосили триденну жалобу, дату і місце прощання з Дмитром Прощеруком сповістять додатково.

Юрій Житченко

Під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Уманське Покровського району Донецької області загинув капітан Юрій Житченко.

 

«Останньою волею, призваного на початку повномасштабної війни Харківським РТЦК та СП воїна, було його поховання у разі загибелі в селі Линів Локачинської громади», — написали на сторінці селищної ради. 

Віктор Ляшук

Про втрату також повідомили у Підгайцівській громаді — на війні загинув старший сержант стрілецького взводу Нацгвардії Віктор Ляшук. Бійцю було 43 роки.

 

Останній бій нацгвардієць прийняв 6 червня в районі населеного пункту Роботине Запорізької області.

Читайте також:  «П’ятнадцятьом жінкам Ковельської громади присвоєно почесне звання «Мати-героїня».

Реклама Google

 
 
Telegram Channel