Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Завдяки спільним зусиллям у громаді на Волині придбали автівку для захисників

Разом до Перемоги!

Фото: Фейсбук.

Завдяки спільним зусиллям у громаді на Волині придбали автівку для захисників

У Маневицькій селищній раді з великим ентузіазмом і патріотичним духом пройшло вже чимало благодійних заходів під гаслом «Наближаємо Перемогу разом», спрямованих на підтримку Збройних сил України

Завдяки активній участі мешканців громади та невтомній праці організаторів вдалося зібрати значну суму коштів, які використано на придбання автотранспорту і обладнання для військових потреб.

Про це розповідають у Маневицькій селищній раді.

За благодійні кошти, зібрані спільними зусиллями жителів громади, було придбано та переобладнано для роботи в складних умовах ще один автомобіль, який стане важливим інструментом для підвищення мобільності та ефективності українських військових.

Сьогодні секретар ради Володимир Черчик та заступник селищного голови Володимир Фурманчук зустрілися із працівниками галузей освіти та культури, щоб висловити вдячність від голови громади за їхню вагому роль у допомозі нашим воїнам-землякам. Адже організація та проведення благодійних заходів є яскравим прикладом того, як спільні зусилля можуть зробити великий внесок у справу підтримки наших захисників. Завдяки єдності та небайдужості громади, українські військові отримають необхідну допомогу, що сприятиме їхній ефективності та безпеці.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У місті на Волині розпочали виготовляти дрони для захисників.

Реклама Google

Telegram Channel