Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
«Почав малювати в… шість місяців»

Як ви думаєте, а Ейс-Ліам усвідомлює, що він малює?

Фото із сайту www.unian.ua.

«Почав малювати в… шість місяців»

Книга рекордів Гіннеса визначила наймолодшого художника. На момент перевірки малюку виповнився один рік і 152 дні, а потім родина п’ять місяців чекала на підтвердження рекорду

Отже, «наймолодшим у світі художником» визнано хлопчика з Гани, якому в липні виповниться два роки. Рекордсмен Ейс-Ліам Анкрах почав «малювати» у віці 6 місяців та вже встиг «продати» ряд робіт на персональній виставці. Вернісаж хлопчика навіть відвідала перша леді Гани Ребека Акуфо-Аддта та придбала одну з його робіт.

Перша картина Ейса-Ліама під назвою «Повзання» вийшла випадково: його мати, художниця Шантель Кукуа Еган, хотіла розважити хлопчика, поки працювала над власними картинами, тому поклала полотно на підлогу, а малюк повзав по ньому і розмазував фарби.

Тепер Книга рекордів Гіннеса офіційно підтвердила, що ганський малюк є «наймолодшим у світі художником чоловічої статі». «У своїх картинах Ейс-Ліам використовує техніку маневрування акриловою фарбою по полотну за допомогою рук і тіла, створюючи унікальні та абстрактні роботи», – кажуть у Книзі рекордів Гіннеса. Там додали, що після своєї першої роботи він завершив ще 20 картин, а також взяв участь у своїй першій груповій виставці в Музеї науки й техніки в Гані, де загалом було представлено 10 його робіт, а дев’ять були продані під час виставки.

Василина СМЕТАНА.

Читайте також: У місті на Волині розшукують відомого будівельника – може бути озброєний (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel