Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Чемпіонка світу з бодибілдингу перемогла на конкурсі «Місіс Україна»

Ольга Компанієць: спортсменка, активістка і просто красуня.

Фотоколаж із сайту informator.ua.

Чемпіонка світу з бодибілдингу перемогла на конкурсі «Місіс Україна»

У Києві відбувся фінал конкурсу Mrs. Ukraine International 2024. Перемогу здобула Ольга Компанієць, яка тепер представить Україну в США

Вона 18 років працює в галузі естетичної медицини, є чемпіонкою України з бодибілдингу, а також – дворазовою чемпіонкою світу. Переможниця   так прокоментувала своє перше місце: «Жінки здатні на все: захищати країну, займатися благодійними проєктами та, в першу чергу, залишатися жінками. Попри обставини, мої погляди та моя діяльність не змінилися! Я вважаю, що жінки в будь-який час та за будь-яких обставин повинні бути гарними та щасливими. Щодо діяльності, то за ці роки вона, дійсно, розширилась. Окрім, нашого благодійного проєкту для допомоги діткам із вродженими вадами носа, яких ми оперуємо на благодійній основі вже багато років, ми оперуємо наших військових, які зазнали травм обличчя, яким ми з радістю та вдячністю допомагаємо. Але змінилась я!

«Жінки здатні на все: захищати країну, займатися благодійними проєктами та, в першу чергу, залишатися жінками».

Ще більше зміцнилась моя віра в Бога, в себе, в людей навколо. Я вважаю, що людяність — це те, що рятує нас сьогодні, та те, що приведе до Перемоги».

Лія ЛІС.

Читайте також: На Волині вирішальний гол у ворота «Шахтаря» провів Момоду Сісей із Гамбії.

Реклама Google

Telegram Channel