Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Три громадські організації з Волині перемогли у конкурсі проєктів національно-патріотичного виховання

Три волинські ГО отримають 795 тисяч гривень грантових коштів на реалізацію своїх проєктів.

Фото Волинська ОВА.

Три громадські організації з Волині перемогли у конкурсі проєктів національно-патріотичного виховання

Переможцями конкурсу проєктів національно-патріотичного виховання від Міністерства молоді та спорту України стали відразу три громадські організації Волині

Три волинські ГО отримають 795 тисяч гривень грантових коштів на реалізацію своїх проєктів, а саме:

Проєкт «Військове таборування» від «ПРО100 МОЛОДЬ», мета якого сприяти розвитку національної свідомості і підтримувати патріотизм серед молоді, інтегруючи курс «Військовий вишкіл» в освітній процес. Проєкт передбачає організацію комплексних програм, які включатимуть вивчення історії, фізичну підготовку та навички виживання. Це допоможе виховати дисципліновану, фізично здорову та морально стійку молодь, здатну захищати Україну, інформує Волинська ОВА.

Проєкт «Наметове таборування Герць-2024 від ГО «Луцька міська федерація українського рукопашу гопак». Наметовий національно-патріотичний табір «Герць 2024» спрямований на оздоровлення тіла, духу та всебічний розвиток дітей і молоді в умовах, максимально наближених до природи, надання навичок виживання у навколишньому середовищі.

Проєкт «УПА talks» від ГО «Волинська Фундація». Головна мета – поширення і висвітлення ідей та принципів УПА на майданчиках, де зосереджена українська молодь. У рамках проєкту буде виготовлено 30 унікальних відеопродуктів. Зокрема, цитати пам'яток, агіток, звернень, листівок Української Повстанської Армії, борців за незалежність України у контексті нашого часу, адже УПА була єдиною проукраїнською структурою у часи Другої світової війни, яка воювала одночасно і проти Третього Рейху, і проти СРСР. Тема актуальна і з огляду на протидію інформаційній війні рф у наш час.

Реклама Google

Telegram Channel