Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
На Волині діти весело і з користю проводять літні канікули

Діти кажуть, що із задоволенням проводять час у таборі. Тут їм весело та цікаво.

Фото: Фейсбук.

На Волині діти весело і з користю проводять літні канікули

Захоплюючі емоції дітям дарують пришкільні табори

Вони діють на базі 11-ти шкіл Ковеля, а також – Білина, Зеленої та станції юних техніків. Цьогоріч у них проводять час 1200 учнів.

Про це розповідають у Ковельській міській раді.

Кожен день розписаний. Все організовано так, щоб учні хотіли знову і знову повертатись до школи, навіть попри те, що вже – літні канікули.

У «Веселці», що працює при ЗЗСО №6, учора був день народознавства. Тож до обіду усі гуртом відвідали історичний музей міста Ковеля, а в другій половині дня провели імпровізований «Сорочинський ярмарок». Для оформлення різних локацій використали експонати зі свого шкільного музею народознавства.

- У нашому таборі перебуває 29 діток з сімей військовослужбовців, сиріт, напівсиріт та позбавлених батьківського піклування. Також тут оздоровлюються обдаровані учні та ті, які беруть активну участь у житті школи. Всі вони задіяні у театральних дійствах, майстер-класах, спортивних активностях. Є у нас «живий куточок» — кролик та рибки, за якими доглядають діти самостійно, маємо зони відпочинку, - розповідає директорка Олена Харитонова.

Діти кажуть, що із задоволенням проводять час у таборі. Тут їм весело та цікаво.

– Ми ходимо на екскурсії, буваємо у парках. Дуже смачні і ситні у нас сні-данки, обіди, - ділиться школяр Тимофій Деркач.

Зі слів начальника управління освіти Віктора Бичковського, фінансування на роботу пришкільних таборів передбачили у бюджеті громади.

– Минулого року 660 дітей відвідувало табори. Цього року їх майже удвічі більше. Дуже вдячні міській владі, депутатам, що виділили кошти на організацію відпочинку наших дітей, – додав посадовець.

Літо – це та пора, коли треба набиратись сил та енергії перед наступним навчальним роком. Саме тут, у пришкільних таборах, школярі мають можливість психологічно розвантажитись та з користю провести кілька тижнів канікул.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У православному таборі «Діти Волині» оздоровляться 70 дітей.

Реклама Google

Telegram Channel