Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Волинського керівника народного аматорського духового оркестру привітали з ювілеєм

Міцного здоров'я!

Фото: facebook.com.

Волинського керівника народного аматорського духового оркестру привітали з ювілеєм

Сьогодні у Центрі культури та дозвілля Маневицької громади вітали з нагоди 70-річчя від дня народження незмінного багаторічного Володимира Олександровича Гейка

Слова щирих привітань линули від очільника громади Олександра Гаврилюка, секретаря ради Володимира Черчика, заступника селищного голови Володимира Фурманчука, начальника відділу культури та туризму Олександра Піддубного, колег колективу мистецької установи. Міцного здоров’я, плідної праці, творчого неспокою, миру, злагоди, добробуту і щедрих Божих благословінь бажали усі присутні імениннику.

Про це пише Маневицька селищна рада.

За багаторічну самовіддану працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток галузі культури, збереження, розвиток і популяризацію у громаді духового музичного мистецтва Олександр Гаврилюк вручив ювіляру Подяку Маневицького селищного голови.

Бажаємо Володимиру Олександровичу й надалі творити та випромінювати лише позитив, незважаючи на непрості часи, й відроджувати прекрасне духове мистецтво на теренах Маневицької громади ще довгі роки.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Юні танцюристи з Волині вразили своєю майстерністю журі міжнародного конкурсу.

Реклама Google

Telegram Channel