Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Вчитель-захисник з Волині разом із сином протистоять ворожій навалі на рідну Україну

Волинь-нова

Вчитель-захисник з Волині разом із сином протистоять ворожій навалі на рідну Україну

«Що б ти не робив – роби якнайкраще» – з таким девізом іде по життю військовий Сергій на псевдо Тренер

Нині він обіймає посаду заступника командира стрілецької роти з морально-психологічного забезпечення в батальйоні Луцького району 100 омбр.

Про це розповідають на фейсбук-сторінці 100-ої окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗСУ. 

До повномасштабного вторгнення наш герой працював вчителем фізкультури в Красновільському ліцеї Колківської селищної ради.

«Про початок великої війни дізнався від кума, котрий зателефонував мені вранці 24 лютого. Зібравши все необхідне, без зайвих роздумів вирушив до військкомату і вже за кілька годин став в стрій 100 бригади», –

із сумом на очах пригадує Сергій, адже рік тому кум Тренера загинув від рук рашистів поблизу Кремінної.

Разом із Сергієм пліч-о-пліч протистоїть ворожій навалі і старший син Андрій, котрий за прикладом батька приєднався до війська.

«Коли старший син повідомив, що мобілізується – на душі стало неспокійно. Але він прийняв рішення, і я його підтримав. Зрештою, коли син поряд, я маю змогу йому допомогти та підказати в службових питаннях», – розповідає Тренер.

Пан Сергій у Збройних Силах вже третій рік і попри втому офіцер не втрачає мотивації боротися аж до Перемоги, адже вдома на нього очікує велика любляча родина: дружина Наталія, донечки Олена та Ольга та син Назар, а також четверо онуків: Іван, Дарина, Матвійко та Таїсія.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також:

Реклама Google

Telegram Channel