Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
«Не зламай мені щелепу»

«З нетерпінням чекаю на можливість попрацювати з тобою, мій брате», – написав Двейн Джонсон – зірка «Форсажів».

Фотоколаж із сайту tribuna.ua.

«Не зламай мені щелепу»

Двейн «Скеля» Джонсон звернувся до Олександра Усика, з яким зіграє у фільмі. Спортсмени знімуться у голлівудській стрічці «Машина, що трощить»

Знаменитий український боксер Олександр Усик, який у травні став абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі, зніметься у голлівудському фільмі «Машина, що трощить». Разом із ним головну роль зіграє знаменитий Двейн «Скеля» Джонсон.
На тлі новини про фільмування нової стрічки про спорт Двейн звернувся до Усика і жартома попросив його: «Не зламай мені щелепу, чемпіоне». Також Джонсон у своєму Instagram висловив повагу до українця та наголосив, що для нього честь зніматися в одній картині з боксером такого рівня.

«Я відчуваю величезну повагу до Олександра. Для мене велика честь, що нещодавно коронований абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі Олександр Усик приєднався до нашого акторського складу. З нетерпінням чекаю на можливість попрацювати з тобою, мій брате», – написав Двейн Джонсон – зірка «Форсажів».

Про що фільм «Машина, що трощить»

Це – автобіографічна драма, в якій події розгортатимуться навколо життя колишнього бійця єдиноборств Марка Керра. Саме його у картині зіграє Джонсон. Натомість Усик постане в ролі Ігоря Вовчанчина – української легенди ММА. Він увійшов в історію завдяки своїм поєдинкам у епоху екстремальних єдиноборств без правил. Вовчанчин двічі зустрічався на рингу з Керром і двічі перемагав його, але перше рішення суддів анулювали.

На світових екранах стрічка з’явиться у 2025 році. 

Реклама Google

Telegram Channel