Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
«Квартири, машини, ювелірка»: 21-річна Юлія Верба вразила своїми заробітками під час війни

Юлія Верба із нареченим: «Ми більше не хочемо мовчати».

Фото – instagram.com/verbaaa.verbaaa.

«Квартири, машини, ювелірка»: 21-річна Юлія Верба вразила своїми заробітками під час війни

Мегапопулярна блогерка з Івано-Франківська розсекретила, скільки заробляє зараз

За словами 21-річної дівчини, якщо вона на день робить дві реклами, то за місяць може заробити на цьому близько 45 тисяч доларів (майже 1,4 мільйона гривень). При цьому вона каже, що її заробіток може бути різним.

«На місяць я заробляю по-різному. Можемо порахувати «грубо». Якщо дві реклами на день – це на місяць я заробляю 45 тисяч доларів», – розсекретила свої доходи блогерка в інтерв’ю Василю Тимошенку.

Також Верба розповіла, що вкладає гроші в криптовалюту, щоб у разі виїзду за кордон, у неї були кошти на життя. В Україні ж у неї є майно. 

«Якщо дві реклами на день – це на місяць я заробляю 45 тисяч доларів».

«У мене є три трикімнатні квартири з ремонтом, дві машини. Вартість квартир – різна: одна – 70 тисяч, друга – 80 тисяч, третя – 220 тисяч доларів (в елітному районі). Капітал – 370 тисяч доларів. Але я не можу взяти ці гроші, ними користуватися, вони вкладені в нерухомість. Вартість машин: 200 тисяч – одна, а друга – 45–50 тисяч доларів», – поділилася знаменитість.

Крім того, Верба розповіла, що любить витрачати гроші на ювелірні прикраси. У неї є каблучка Bvlgari і годинник Rolex.

До речі

Нещодавно Юлія Верба оголосила про свою вагітність. Зірка соцмереж поділилася кадрами з коханим Костянтином, який на фото обіймає  Юлію, а в руках у неї – знімок УЗД. «Ношу під серденьком наше маленьке «зернятко». Ми більше не хочемо мовчати», – написала зірка в мережі Instagram.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel