Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Творчі діти громади на Волині створили красу в центрі селища (Фото)

У рамках мистецької акції, учасники розмалювали паркан у патріотичних кольорах.

Фото: Фейсбук.

Творчі діти громади на Волині створили красу в центрі селища (Фото)

На жаль, зараз чимало дітей відчувають на собі жахи війни

Особливо це стосується сімей військовослужбовців, які живуть у напрузі та стресі. Тож важливо приділяти їм додаткову увагу та підтримку. У Торчині комплексно займаються цим питанням грантери Волинського інституту права.

Про це інформують у Торчинській громаді.

У рамках адвокаційного проєкту від Волинського Інституту Права громадська організація «Чарівне янголятко» зробила багато важливих справ, аби підтримати сім’ї військовослужбовців. Головним досягненням стало те, що організація проадвокатувала прийняття селищною радою програми підтримки таких сімей на 2025-2026 роки. Це чудовий результат

Окрім цього, грантери проводять заходи для дітей.

Нещодавно відбулася мистецька акція, у рамках якої учасники розмалювали паркан біля селищної ради у патріотичних кольорах.

«Хочеться, аби діти забули про буденні справи та зняли психологічну напругу, аби вони поспілкувались, порелаксували і відпочили. А всім відомо, що творчість лікує і це своєрідна терапія», – зазначила голова ГО «Чарівне янголятко» Алла Ревуцька.

Скільки інтересу було в дітей та з яким захопленням вони залишали відбитки своїх долонь на розмальованому паркані! Атмосферу передають світлини із цього заходу.

 
 
 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині діти весело і з користю проводять літні канікули.

Реклама Google

Telegram Channel