Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Знову сумні вісті з фронту: повідомили про загибель двох бійців

Світла пам'ять.

Фото: Відкриті джерела.

Знову сумні вісті з фронту: повідомили про загибель двох бійців

Тепер їм потрібна лише наша молитва

14 червня у двох громадах Волині повідомили про загибель 41-річного захисника Анатолія Грищука та 18-річного бійця Володимира Шевка.

Про це повідомляє Суспільне. Луцьк.

Анатолій Грищук

 Військовослужбовець був тяжко поранений та тривалий час проходив лікування. Побороти наслідки отримані від поранень бійцю подолати не вдалося, повідомили у Камінь-Каширській міській територіальній громаді.

 

 Анатолій Грищук пішов у військо в перший день повномасштабного вторгнення. Він був уродженцем села Видерта Камінь-Каширської міської громади.

У чоловіка залишилося двоє доньок та дружина. 14 червня тіло загиблого військовослужбовця зустріли у громаді. Його поховали на кладовищі села Видерта. 

Володимир Шевко

У Ковельській міській територіальній громаді повідомили про загибель 18-річного солдата Володимира Шевка.

18-річний боєць наприкінці лютого 2024 року уклав контракт та долучився до лав 3-ї окремої штурмової бригади. Декілька місяців солдат провів на передовій. Загинув 12 червня біля села Нововодяне Сватівського району Луганської області.

 

 

 Прощання із Героєм Володимиром Шевком відбудеться у суботу, 15 червня. О 10:50 – літія біля будинку, де мешкав Захисник (вулиця Незалежності, 70). О 11:00 – служба у храмі Святого Апостола Андрія Первозванного (вулиця Незалежності). О 12:00 – громадянська панахида на площі Героїв Майдану (біля міської ради).

Поховають Захисника на Алеї почесних поховань міського кладовища.

Читайте також: «Шацька громада в жалобі – захищаючи Україну, загинув Володимир Зберун».

Реклама Google
 

Telegram Channel