Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Хорватія могла на другий тайм і не виходити, пропустивши у першому аж 3 голи від Іспанії

Іспанець Ламін Ямал став наймолодшим учасником в історії чемпіонатів Європи з футболу, вийшовши сьогодні на матч у віці 16 років та 338 днів.

Фото із сайту barcablaugranes.com.

Хорватія могла на другий тайм і не виходити, пропустивши у першому аж 3 голи від Іспанії

Буквально хвилину тому завершився матч стартового туру чемпіонату Європи 2024 у групі В

І завершився він доволі сенсаційно. Адже уже після першого тайму «картаті» «горіли» – 0:3. Так, те, що Іспанія могла вигравати – нічого дивного, але щоб із таким розгромним рахунком?

Чемпіонат Європи-2024. Матч №3. Груповий етап. Група B. 1-й тур. Іспанія – Хорватія – 3:0 (1:0 – Мората, 29 хв.; 2:0 – Руїс, 32; 3:0 – Карвахаль, 45+2).

На 80-ій хвилині Бруно Петковіч (Хорватія) не реалізував пенальті (воротар). Стадіон: «Олімпіаштадіоні» (Берлін). Арбітр: Майкл Олівер (Ашингтон, Англія).

Відеоогляд матчу – ТУТКА.

А початок матчу запам'ятався тим, що в стартовому складі «Червоної фурії» вийшов 16-річний вінгер «Барселони» Ламін Ямал.

Ямал став наймолодшим учасником в історії чемпіонатів Європи з футболу (16 років та 338 днів). Уявіть лишень: за хорватів грав Лука Модрич, якому вже понад 38 років! 

Іспанець побив рекорд польського футболіста Кацпера Козловськи, який дебютував на Євро у віці 17 років та 246 днів. Ямал у цьому сезоні провів за «Барселону» у всіх турнірах 50 матчів, забив 7 голів та віддав 10 асистів.

Мав можливість малюк, зріст якого, до речі, 178 см і він ще має рости, міг навіть забити гол, але кілька разів не зумів переграти воротаря хорватів – Домініка Ліваковіча.

На 80-ій хвилині матчу Хорватія могла розмочити рахунок, але 29-річний Бруно Петковіч не зумів із пенальті переграти воротаря іспанців Унаї Сімона із клубу «Атлетік Більбао». І хоч після добивання м'яч таки залетів у сітку воріт «Червоної фурії», але суддя зафіксував положення «поза грою».

Сьогодні в квартеті В ще один поєдинок: о 22:00 Італія зіграє проти Албанії.

Читайте також: «Лобановський сам себе знищив. У Кувейті він щодня пив»….

Реклама Google

Telegram Channel