Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Волинь у безпросвітній скорботі: на війні загинули ще двоє бійців

Світла пам'ять.

Фото ілюстративне.

Волинь у безпросвітній скорботі: на війні загинули ще двоє бійців

Тепер їм потрібна лише наша молитва

У територіальних громадах Волині повідомили, що в російсько-українській війні загинули ще двоє військовослужбовців із Волині: 31-річний Володимир Зберун і 58-річний Ігор Тарасюк.

Про це повідомляє Суспільне Луцьк. 

Володимир Зберун

У Шацькій селищній раді сповістили про загибель волинянина, нацгвардійця Володимира Зберуна. Чоловіку був 31 рік. Володимир родом із міста Луцька, але разом із дружиною та дітьми проживав у селі Пульмо Ковельського району. Луцький районний ТЦК та СП призвав чоловіка до війська 9 березня 2023 року.

Під час евакуації пораненого побратима на Запорізькому напрямку у чоловіка поцілив російський FPV-дрон. З 21 травня 2024 року Володимир вважався зниклим безвісти, цього ж дня чоловік загинув.

У волинянина залишилися дружина, дві доньки та мама.

 

 15-16 червня у громаді оголосили дні жалоби. Тіло бійця привезли «На щиті» у суботу, 15 червня. Чин похорону відбудеться в неділю, 16 червня, у Свято-Миколаївському храмі села Пульмо. 

Ігор Тарасюк 

У Колодяжненській громаді сповістили про загибель на передовій 58-річного військовослужбовця, жителя села Любитів Ковельського району Ігоря Тарасюка.

Чоловік був депутатом Колодяжненської сільської ради. На захист України волинянин став із початком повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

 

Волинянин був старшим стрільцем-оператором механізованого відділення. Ігор Тарасюк поліг при виконанні бойового завдання 14 червня 2024 року у Покровському районі на Донеччині.

15, 16 та 17 червня у громаді оголосили дні жалоби. Про час і дату поховання військового повідомлять додатково.

Читайте також: «На фронті загинув депутат з Волині Ігор Тарасюк».

Реклама Google
 

 
Telegram Channel