Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Чорна звістка прийшла на Волинь: на фронті загинули троє наших земляків

Вічна пам’ять і слава Героям!

Фото із сайту ukr.net.

Чорна звістка прийшла на Волинь: на фронті загинули троє наших земляків

Зустріньмо гідно і проведімо в останню путь Героїв «на щиті»!

16 червня у громадах Волинської області повідомили про загибель на передовій ще трьох військовослужбовців із нашого Поліського краю.

Це – Владислав Саковський, Микола Лукʼянюк та Ігор Приступа.

Владислав Саковський

На сході поліг у бою 26-річний боєць Владислав Саковський, житель села Вербка Ковельського району, сповістили в Дубівській територіальній громаді.

Чоловік був навідником першого механізованого відділення другого механізованого взводу першої механізованої роти другого механізованого батальйону. Загинув військовий під час виконання бойового завдання поблизу села Терни в Донецькій області.

Владислав Саковський.
Владислав Саковський. Фото – «Суспільне Луцьк».

 У зв'язку з втратою у громаді оголосили триденну жалобу 16, 17 та 18 червня. У захисника залишилася дружина, донька, мама та брат. Кортеж із тілом захисника в громаді зустрічатимуть 17 червня. Інформацію про час прощання з Владиславом Саковським повідомлять додатково.

Микола Лукʼянюк

У Ратнівській територіальній громаді повідомили про загибель 27-річного волинянина, військовослужбовця Миколи Лукʼянюка. Чоловік проживав у селі Комарове Камінь-Каширського району.

Микола Лукʼянюк.
Микола Лукʼянюк. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Де та коли загинув старший сержант — у громаді не уточнюють. Про день та час зустрічі кортежу «На щиті» із тілом бійця для поховання у громаді сповістять пізніше.

Ігор Приступа

Про загибель Ігоря Приступи  на псевло Корнет із Луцька повідомили його друзі. «Корнет...ти назавжди в нашій пам’яті, в пам’яті про ті найщасливіші студентські часи. Сука війна», – написав у Фейсбуці депутат Волинської обласної ради Іван Мирка. Полеглий Ігор Приступа «Корнет» був нагороджений  орденом «За мужність», в минулому він – відомий волонтер, пластун та гравець команди КВК.

Вічна пам’ять і слава Героям!

Читайте також: «Нехай і смерті в очі подивлюся, але України загарбати не дам!».

Реклама Google

Telegram Channel