Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Берестечківська громада на Волині назавжди попрощалася з загиблим Героєм (Фото)

Світла пам'ять.

Фото: Facebook.

Берестечківська громада на Волині назавжди попрощалася з загиблим Героєм (Фото)

16 травня 2024 року жителі міста й довколишніх сіл схилили голови у глибокій скорботі

Велике горе об‘єднало всіх жителів Берестечківської громади, щоб провести в останню дорогу Героя-військовослужбовця ЗСУ Куця Марʼяна Миколайовича, 18.04.1984 р.н., який загинув 11 червня 2024 року під час виконання бойового завдання по захисту Батьківщини в районі населеного пункту Новоандріївка Пологівського району, Запорізької області.

Про це розповідають на сторінці у Facebook.

«Кортеж із загиблим воїном зустріли живим коридором шани жителі громади, покладаючи квіти перед автомобілем з домовиною Героя. Прибувши останній раз на подвір’я до рідного дому, собором місцевих священнослужителів було відслужено чин заупокійної літії. Після чого траурна процесія попрямувала до майдану Соборності м.Берестечко де була відслужена громадська панахида.

До родини і близьких загиблого зі словами співчуття звернувся міський голова Ігор Грудзевич. У Свято-Троїцькому соборі м. Берестечко був відслужений чин похорону.

Поховали мужнього Героя на місцевому кладовищі, у мить прощання звучав Державний Гімн України та триразові залпи почесної варти.

Вічна пам’ять і слава Герою! Щирі співчуття рідним і близьким. Поділяємо спільне горе, сумуємо за втратою найкращих синів України. Спи спокійно, Солдате. Добра, світла пам’ять про тебе і вдячність за твій подвиг назавжди залишаться у наших серцях.

Слава Україні! Героям Слава!» - йдеться у скорботному повідомленні.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Читайте також: «Чорна звістка прийшла на Волинь: на фронті загинули троє наших земляків».

Реклама Google
  

 

Telegram Channel