Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
У Луцьку на одній із вулиць на прохання жителів встановили новий світлофор (Фото)

На цій ділянці дороги неодноразово виникали аварійні ситуації..

Фото: lutskrada.gov.ua.

У Луцьку на одній із вулиць на прохання жителів встановили новий світлофор (Фото)

У Луцьку на вулиці Львівській, поблизу Волинського обласного фтизіопульмонологічного медичного центру, встановлено новий світлофорний об’єкт з острівком безпеки на проїжджій частині

За словами директора КП «Луцьке електротехнічне підприємство - Луцьксвітло» Валерія Мазіна, його встановили на прохання місцевих жителів, адже на цій ділянці дороги неодноразово виникали аварійні ситуації.

Про це інформують у Луцькій міській раді. 

Це кнопковий світлодіодний світлофор, який дозволятиме пішоходам переходити дорогу за необхідності. Зараз він працює в тестовому режимі. Циклограма налаштована таким чином, що для проїзду автомобілів відведено 65 секунд, а для пішоходів - 20 секунд.

До кінця тижня комунальники встановлять на дорозі нові дорожні знаки і запустять світлофор в роботу в повноцінному форматі.

У грудні минулоріч на цьому місці водій автомобіля Daewoo наїхав на 10-річну дівчину, яка переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході.

19 грудня поблизу обласного тубдиспансеру у Луцьку збиралися місцеві жителі з вимогою до міської влади облаштувати на вулиці Львівській регульований пішохідний перехід зі світлофором.

Після чого міський голова Ігор Поліщук запевнив, що пішохідний перехід на вулиці Львівській зроблять регульованим та біля обласного тубдиспансеру встановлять кнопковий, на вимогу, світлофор. 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На яких вулицях Луцька планують покращити організацію дорожнього руху.

Реклама Google
.

Telegram Channel