Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Старець віщує кару Божу для рашистів

«Не треба здаватися, тому що Господь – на нашій стороні».

Фото із сайту tsn.ua.

Старець віщує кару Божу для рашистів

За словами провидця, українські захисники готуватимуться до викликів, і «Господь не залишить нас без своєї опіки»

У новому пророцтві про завершення війни та майбутнє України старець Христофор передбачає, що всі плани кремля зазнають поразки, і ЗСУ наближатимуться до перемоги.

Про це йдеться у відео на YouTube-каналі «Український молитовник», пише ТСН.

Провидець розповів, що російські війська збиратимуть свої сили на Запорізькому напрямку. У планах ворога – атакувати новий населений пункт. Однак українські захисники розпізнають ці хитрощі, тож плани окупантів зазнають поразки. «На Сумщині росіяни плануватимуть обманом послабити ЗСУ, але це зробити не вдасться. На Харківському напрямку росіяни хочуть розпорошити українські сили, але ворог зазнаватиме значних втрат. На Херсонському напрямку росія залучатиме іноземних найманців, але Бог не залишить такі підступні дії безкарними», – віщує Христофор.

Він також прогнозує, що на Донеччині російська армія шукатиме нові стратегії для утримання своїх позицій. Проте ворожі зусилля будуть марними, і ЗСУ наближатимуться до перемоги.

Христофор віщує можливі масштабні відключення світла влітку. 

Старець також висловився про переговори України з рф: «У перемовинах росія спробує нав’язати нам несправедливі умови. Але не треба здаватися, тому що Господь – на нашій стороні. Захисники готуватимуться до викликів, і Господь не залишить нас без своєї опіки».

Христофор віщує можливі масштабні відключення світла влітку. Однак старець закликає не здаватися і підтримувати один одного під час перебоїв з електроенергією.

«ЗСУ отримають допомогу від союзників, що зміцнить наші позиції. На південному напрямку ЗСУ зможуть перейти у контрнаступ», – розповів провидець.

Лія ЛІС.

Читайте також: «Українок планують навчити водінню автобусів та вантажівок через брак водіїв-чоловіків».

Реклама Google
 

Telegram Channel