Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Євген Клопотенко пояснив,  чому не пішов на фронт

«Від першого дня великої війни ми з командою підтримували українців через їжу».

Фото із сайту klopotenko.com.

Євген Клопотенко пояснив, чому не пішов на фронт

Він каже, що вважає себе кориснішим у тилу.  Відомий шеф-кухар пояснив, що багато працює задля того, щоб допомагати армії.

37–річний Клопотенко пояснив, що після початку повномасштабної війни в Україні він не вступив в ТРО, тому що був у маленькому селі. Через це й не бачив сенсу ставати на захист країни.

Вже згодом він зайнявся гастрономічною дипломатією, годував українців, розповідав у світовому інфопросторі про події, які відбуваються в Україні. 

Реклама Google

Зараз же Євген Клопотенко вважає, що він приносить більше користі саме в тилу, розвиваючи гастроіндустрію в Україні та виводячи її на світовий рівень. Також ресторатор зізнався, що попри те, що не планує іти на фронт, все ж оновив свої дані у військкоматі згідно з вимогою нового закону про мобілізацію. 

Найефективніше, що можу зробити зараз, – підтримувати та розвивати Україну через культуру їжі.

Також він розповів, що після початку повномасштабної війни в Україні має шалені графіки. Все через те, що доводиться жити на два міста – Київ та Львів, адже саме там Клопотенко має свої ресторани, а також тому, що він часто виїжджає за кордон для проведення благодійних заходів. «Здається,  до повномасштабної війни був завантажений на 100%, а сьогодні – на 150%. Але я не скаржуся, бо найефективніше, що можу зробити зараз, – підтримувати та розвивати Україну через культуру їжі», – резюмував Клопотенко.

Марта САЛО.

Читайте також: Зустрів війну на Волині і єдиний у світі воював без… обох рук​.

Telegram Channel